Închide meniul

Suma de bani uluitoare pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 17:50

Reclamă
Suma de bani uluitoare pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Simona Halep ar putea fi ştearsă din clasamentul WTA

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat suma de bani pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj. Românca ar fi avut șansa să-și rotunjească serios conturile, însă nu a mai bifat un meci oficial de la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în așteptarea procesului de dopaj. Audierea româncei a fost amânată de trei ori, și urmează să aibă loc la finalul lunii iunie.

Suma de bani pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Simona Halep a ratat participarea deja la două turnee de Grand Slam din acest an, Australian Open și Roland Garros, turnee la care premiile sunt exorbitante. De asemenea, românca a ratat și alte competiții de anvergură precum Indian Wells sau Roma, unde de asemenea ar fi avut șansa de a-și mări conturile.

Conform adevărul.ro, Simona Halep a câștigat în ultimii cinci ani, mai exact din 2017 și până în 2022, suma uluitoare de aproape 19,5 milioane de dolari. În medie, românca încasează anual suma de aproape 4 milioane de dolari.

Ca urmare, până la jumătatea lui 2023, Simona Halep ar fi putut încasa aproximativ 2 milioane de dolari, asta ținând cont și de parcursul pe care l-ar fi avut la turneele importante.

Reclamă

În întreaga carieră, Simona Halep a câștigat doar din tenis suma de puțin peste 40 de milioane de dolari, după cum notează site-ul WTA. Românca a avut un parcurs de succes în sportul alb, câștigând 24 de titluri, dintre acestea două fiind de Grand Slam.

În prezent, Halep este suspendată pentru dopaj, după ce a fost depistată cu Roxadustat, la testele anti-doping efectuate la US Open 2022. Încă din luna decembrie, românca așteaptă să fie audită pentru a-și putea prezenta cazul, însă cei de la ITIA i-au amânat procesul de trei ori.

Patrick Mouratoglou, noi detalii despre procesul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a oferit noi detalii despre procesul de dopaj al Simonei Halep. Antrenorul francez susţine că românca traversează o situaţie extrem de dificilă, fiind unul dintre cele mai urâte episoade de care a avut parte un jucător în ultimii 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă.

Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”, a declarat Patrick Mouratoglou, conform hotnews.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și