Închide meniul
NEWS ALERT

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali: ”O am pe Suzi aici”

Dan Roșu Publicat: 3 iunie 2023, 14:26

Reclamă
Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali: ”O am pe Suzi aici”

Joao Janeiro a rupt tăcerea

Adrian Mititelu și Joao Janeiro, la o conferință de presă / Antena Sport

Noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, a avut o replică genială, atunci când a fost întrebat dacă îi este frică de Gigi Becali, cel care este tentat să cumpere jucători de la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Janeiro a fost prezentat sâmbătă în funcția de antrenor al Craiovei, după despărțirea de Nicolo Napoli. Becali îl vrea pe Andre Duarte, fundașul de 25 de ani al oltenilor.

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali

”Am un câine care mă va proteja, am semnat asta în contract. O am pe Suzi. Aici e Craiova, sunt aici cu domnul Mititelu, nu cu domnul Becali”, a spus Janeiro.

Adrian Mititelu a anunțat la conferința de presă că un loc între primele șase echipe este obiectivul clar pentru sezonul viitor. Cupele europene ar reprezenta un bonus.

Joao Janeiro a fost prezentat la FC U Craiova 1948

”Vreau să îi mulțumesc domnului Mititelu pentru încredere, e un club bine organizat, condițiile sunt extraordinare. După analiza amănunțită pe care am făcut-o, cred că e un club unde să lucrez și sunt foarte mândru să reprezint aceste culori. Știam totul despre România. Am prieteni români în Portgalia cu care am vorbit.

Reclamă

Știu bine fotbalul din România. Am întâlnit echipele din România în meciuri amicale, am fost de multe ori în România. E interesant că sunt 6-7 echipe care se bat la titlu sezon de sezon. Aici sunt multe echipe care se bat pentru play-off.

La Cluj, am văzut o echipă care a luptat mult, dar ceea ce o echipă nu poate controla, nu poate controla. Nu vreau să menționez prea multe lucruri despre arbitraj.

Nu voi comenta mai mult. Craiova a jucat decent acolo, dacă voi intra în partea tactică, Craiova a avut șansele ei, dar sunt 3 rezultate posibile. Cluj va reprezenta România și le voi ura succes, dar asta nu e treaba mea acum.

Reclamă 4 / 0/3

Vom da totul la fiecare meci și la antrenamente. Va fi disciplină, muncă. Sunt un tip pragmatic. Vreți să vă spun lucruri frumoase? Lucrăm la îmbunătățirea lotului, în fiecare oră, în fiecare minut, dar baza este deja aici”, a mai spus Joao Janeiro, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și