Închide meniul

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul şi i-a transmis agentului să îi caute echipă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 18:29

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul şi i-a transmis agentului să îi caute echipă

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali este nemulţumit de jucătorul care a marcat 20 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1. Mai mult, patronul de la FCSB i-a transmis agentului atacantului să îi caute echipă pentru că nu va mai juca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB vrea să scape de atacantul italian care a marcat 20 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1.

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Conform fanatik.ro, zilele atacantului italian la FCSB sunt numărate. Becali i-a stabilit şi preţul. Deşi, iniţial, patronul de la FCSB îşi dorea să obţină 2.500.000 de euro pe atacantul italian venit de la FC U Craiova, acesta s-a răzgândit şi vrea exact cuma pe care i-a plătit-o lui Adrian Mititelu: 1.500.000 de euro. Mai mult, Becali i-a transmis agentului atacantului italian că vârful nu va mai juca la FCSB.

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali

Andrea Compagno este cu nervii la pământ din cauza comportamentului lui Gigi Becali şi pare tentat să plece de la FCSB în această vară. Fotbalistul cotat la 2 milioane de euro, cu 20 de goluri marcate în acest sezon a fost deranjat de unele declaraţii făcute de patron.

„Foarte dezamăgit și nu mai vreau să spun că degeaba avem miliarde, degeaba mergem cu un sobor de preoți după noi dacă nu suntem oameni și dacă n-avem omenie în noi, echilibru.

Reclamă

Eu n-am mai vorbit cu Compagno de când am plecat pentru că nu-mi permit eu să vorbesc cu jucătorul unui alt club, dar am o relație foarte bună cu bunicul lui Compagno și cu alți oameni din Craiova care sunt amici cu Compagno.

După față îmi dau seama că el este foarte dezamăgit. E dezamăgit pentru că e un tip care când ratează, cum au fost ei aproape de campionat, suferă foarte mult și cred că unele declarații l-au deranjat. Asta e părerea mea nu că mi-ar fi spus mie Compagno”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Andrea Compagno se gândeşte la plecare

Chiar şi Andrea Compagno a recunoscut că nu exclude o plecare de la FCSB. Clasat pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, Andrea Compagno a mărturisit că a aflat din presă că patronul FCSB, Gigi Becali, vrea să îl vândă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ăsta este fotbalul, mergem înainte. E o pierdere. 5-1, pentru suporteri nu e frumos, pentru noi nu e frumos. Dezamăgirea a fost prea mare după meciul cu Farul.

Când am venit eram pe locul 14, am ajuns să luptăm la titlu. Nu cred că puteam face mai mult. Ne-am luptat cu o echipă foarte bună, Farul, cu un antrenor foarte bun. Până astăzi m-am gândit doar la Steaua (n.r.: FCSB), să dau totul pentru această echipă”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și