Închide meniul

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul şi i-a transmis agentului să îi caute echipă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 18:29

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul şi i-a transmis agentului să îi caute echipă

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

  • Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB
  • Gigi Becali i-a stabilit preţul şi i-a transmis agentului să îi caute echipă

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali este nemulţumit de jucătorul care a marcat 20 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1. Mai mult, patronul de la FCSB i-a transmis agentului atacantului să îi caute echipă pentru că nu va mai juca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB vrea să scape de atacantul italian care a marcat 20 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1.

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Conform fanatik.ro, zilele atacantului italian la FCSB sunt numărate. Becali i-a stabilit şi preţul. Deşi, iniţial, patronul de la FCSB îşi dorea să obţină 2.500.000 de euro pe atacantul italian venit de la FC U Craiova, acesta s-a răzgândit şi vrea exact cuma pe care i-a plătit-o lui Adrian Mititelu: 1.500.000 de euro. Mai mult, Becali i-a transmis agentului atacantului italian că vârful nu va mai juca la FCSB.

Reclamă

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali

Andrea Compagno este cu nervii la pământ din cauza comportamentului lui Gigi Becali şi pare tentat să plece de la FCSB în această vară. Fotbalistul cotat la 2 milioane de euro, cu 20 de goluri marcate în acest sezon a fost deranjat de unele declaraţii făcute de patron.

„Foarte dezamăgit și nu mai vreau să spun că degeaba avem miliarde, degeaba mergem cu un sobor de preoți după noi dacă nu suntem oameni și dacă n-avem omenie în noi, echilibru.

Reclamă

Eu n-am mai vorbit cu Compagno de când am plecat pentru că nu-mi permit eu să vorbesc cu jucătorul unui alt club, dar am o relație foarte bună cu bunicul lui Compagno și cu alți oameni din Craiova care sunt amici cu Compagno.

După față îmi dau seama că el este foarte dezamăgit. E dezamăgit pentru că e un tip care când ratează, cum au fost ei aproape de campionat, suferă foarte mult și cred că unele declarații l-au deranjat. Asta e părerea mea nu că mi-ar fi spus mie Compagno”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Andrea Compagno se gândeşte la plecare

Chiar şi Andrea Compagno a recunoscut că nu exclude o plecare de la FCSB. Clasat pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, Andrea Compagno a mărturisit că a aflat din presă că patronul FCSB, Gigi Becali, vrea să îl vândă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ăsta este fotbalul, mergem înainte. E o pierdere. 5-1, pentru suporteri nu e frumos, pentru noi nu e frumos. Dezamăgirea a fost prea mare după meciul cu Farul.

Când am venit eram pe locul 14, am ajuns să luptăm la titlu. Nu cred că puteam face mai mult. Ne-am luptat cu o echipă foarte bună, Farul, cu un antrenor foarte bun. Până astăzi m-am gândit doar la Steaua (n.r.: FCSB), să dau totul pentru această echipă”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat