Închide meniul

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali. „E foarte dezamăgit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 8:46

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali. „E foarte dezamăgit

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali

'Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno este cu nervii la pământ din cauza comportamentului lui Gigi Becali şi pare tentat să plece de la FCSB în această vară. Fotbalistul cotat la 2 milioane de euro, cu 21 de goluri marcate în acest sezon a fost deranjat de unele declaraţii făcute de patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută de Adrian Mititelu. Fostul său patron de la FC U Craiova 1948 i-a interzis transferul lui Duarte la FCSB, iar unul dintre motive a avut legătură cu comportamentul avut de Gigi faţă de Compagno.

Andrea Compagno, la pământ, din cauza lui Gigi Becali

„Duarte are contract până în 2024. Să vedem cum reacționa când se va reuni echipa pe 14 iunie. Noi nu vrem să-i dăm transferul nici pentru 100.000, nici pentru 800.000. Noi vrem să-l folosim până în 2024 și după aceea să joace unde își dorește el. Nu mă interesează nicio ofertă de la domnul Becali. Nu mă mai interesează

Foarte dezamăgit și nu mai vreau să spun că degeaba avem miliarde, degeaba mergem cu un sobor de preoți după noi dacă nu suntem oameni și dacă n-avem omenie în noi, echilibru.

Eu n-am mai vorbit cu Compagno de când am plecat pentru că nu-mi permit eu să vorbesc cu jucătorul unui alt club, dar am o relație foarte bună cu bunicul lui Compagno și cu alți oameni din Craiova care sunt amici cu Compagno.

Reclamă

După față îmi dau seama că el este foarte dezamăgit. E dezamăgit pentru că e un tip care când ratează, cum au fost ei aproape de campionat, suferă foarte mult și cred că unele declarații l-au deranjat. Asta e părerea mea nu că mi-ar fi spus mie Compagno”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Andrea Compagno se gândeşte la plecare

Chiar şi Andrea Compagno a recunoscut că nu exclude o plecare de la FCSB. Clasat pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, Andrea Compagno a mărturisit că a aflat din presă că patronul FCSB, Gigi Becali, vrea să îl vândă.

„Ăsta este fotbalul, mergem înainte. E o pierdere. 5-1, pentru suporteri nu e frumos, pentru noi nu e frumos. Dezamăgirea a fost prea mare după meciul cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Când am venit eram pe locul 14, am ajuns să luptăm la titlu. Nu cred că puteam face mai mult. Ne-am luptat cu o echipă foarte bună, Farul, cu un antrenor foarte bun. Până astăzi m-am gândit doar la Steaua (n.r.: FCSB), să dau totul pentru această echipă”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și