Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua: „Mai avem cinci jucători sub contract”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2023, 14:37

Reclamă
Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua: „Mai avem cinci jucători sub contract

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua

Daniel Opriţa. în timpul unui meci / Hepta

Daniel Opriţa a vorbit despre situaţia critică de la CSA Steaua. Rămasă fără drept de promovare în Liga 1, echipa Armatei mai are doar cinci jucători sub contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, clubul a anunţat despărţirea de nu mai puţin de 16 fotbalişti, printre care fraţii Pacionel şi Atanas Trică. Chunchukov ar putea rămâne la CSA, dacă nu îşi va găsi un contract în Liga 1.

Opriţa are şi el oferte, dar aşteaptă să vadă dacă CSA Steaua va găsi o formă de a putea promova sezonul viitor, dacă va obţine şi sportiv această performanţă.

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua

„Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sunt contract, mai avem cinci jucători. Eu mai contract încă un an, am avut oferte.

Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a spus Opriţa, pentru Antena Sport.

Reclamă

16 jucători, OUT de la CSA Steaua

„Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ladislau Boloni, despre războiul dintre CSA Steaua şi FCSB

Ladislau Boloni a avut o reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Antrenorul lui Metz a vorbit despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua şi nu a menajat pe nimeni. A pus la îndoială modul în care Becali a preluat echipa roş-albastră, în urmă cu două decenii.

Fost jucător de legendă al Stelei, Boloni şi-ar dori ca toţi fanii campioanei Europei din 1986 să aibă o singură pe care să o susţină. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Gigi Becali şi a arătat cu degetul felul în care acesta îşi conduce echipa.

„Mi-aș dori ca acea Steaua, iubită de o țară întreagă, și care e cea mai iubită în continuare, indiferent că e Steaua sau FCSB, nu trebuie să dispară.

Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Așa cred că această grupare e condusă, care nu corespunde echipei care a obținut cel mai mare succes”, a spus Loţi, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și