Închide meniul
NEWS ALERT

16 jucători, OUT de la CSA Steaua! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2023, 13:16

16 jucători, OUT de la CSA Steaua! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

16 jucători, OUT de la CSA Steaua

Fanii Stelei, în timpul meciului cu Dinamo / Hepta

16 jucători sunt out de la CSA Steaua. Clubul Armatei a început revoluţia după ce a ratat promovarea după încă un sezon. Fraţii Pacionel şi Atanas Trică sunt cele mai importante nume de pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul Chunchukov negociază cu o echipă din Liga 1, iar dacă nu va semna contractul, va rămâne la CSA Steaua.

16 jucători, OUT de la CSA Steaua

„Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

Reclamă

Ladislau Boloni, despre războiul dintre CSA Steaua şi FCSB

Ladislau Boloni a avut o reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Antrenorul lui Metz a vorbit despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua şi nu a menajat pe nimeni. A pus la îndoială modul în care Becali a preluat echipa roş-albastră, în urmă cu două decenii.

Fost jucător de legendă al Stelei, Boloni şi-ar dori ca toţi fanii campioanei Europei din 1986 să aibă o singură pe care să o susţină. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Gigi Becali şi a arătat cu degetul felul în care acesta îşi conduce echipa.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-aș dori ca acea Steaua, iubită de o țară întreagă, și care e cea mai iubită în continuare, indiferent că e Steaua sau FCSB, nu trebuie să dispară.

Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Așa cred că această grupare e condusă, care nu corespunde echipei care a obținut cel mai mare succes.

Fotbalul nu e respectat, suporterii nu sunt respectați și mie mi-e greu să mă întorc cu simpatie spre această echipe. De cealaltă parte, ai ministerul, dar cred că și ei se folosesc puțin de fotbal pentru a obține o vizibilitate mai mare.

Cred că nu este bine. Oamenii pricepuți care ar trebui să fie acolo, ar trebui să înțeleagă că au nevoie de un partener cu care să facă acel contract ca ei să continue să fie la suprafață„, a declarat Ladislau Boloni la digisport.ro.

Recomandări
  • 16 jucători, OUT de la CSA Steaua
  • Atanas Trică pleacă de la CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și