Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua: „Mai avem cinci jucători sub contract”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2023, 14:37

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua: „Mai avem cinci jucători sub contract

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua

Daniel Opriţa. în timpul unui meci / Hepta

Daniel Opriţa a vorbit despre situaţia critică de la CSA Steaua. Rămasă fără drept de promovare în Liga 1, echipa Armatei mai are doar cinci jucători sub contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, clubul a anunţat despărţirea de nu mai puţin de 16 fotbalişti, printre care fraţii Pacionel şi Atanas Trică. Chunchukov ar putea rămâne la CSA, dacă nu îşi va găsi un contract în Liga 1.

Opriţa are şi el oferte, dar aşteaptă să vadă dacă CSA Steaua va găsi o formă de a putea promova sezonul viitor, dacă va obţine şi sportiv această performanţă.

Daniel Opriţa, despre situaţia critică de la CSA Steaua

„Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sunt contract, mai avem cinci jucători. Eu mai contract încă un an, am avut oferte.

Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a spus Opriţa, pentru Antena Sport.

Reclamă

16 jucători, OUT de la CSA Steaua

„Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ladislau Boloni, despre războiul dintre CSA Steaua şi FCSB

Ladislau Boloni a avut o reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Antrenorul lui Metz a vorbit despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua şi nu a menajat pe nimeni. A pus la îndoială modul în care Becali a preluat echipa roş-albastră, în urmă cu două decenii.

Fost jucător de legendă al Stelei, Boloni şi-ar dori ca toţi fanii campioanei Europei din 1986 să aibă o singură pe care să o susţină. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Gigi Becali şi a arătat cu degetul felul în care acesta îşi conduce echipa.

„Mi-aș dori ca acea Steaua, iubită de o țară întreagă, și care e cea mai iubită în continuare, indiferent că e Steaua sau FCSB, nu trebuie să dispară.

Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Așa cred că această grupare e condusă, care nu corespunde echipei care a obținut cel mai mare succes”, a spus Loţi, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • CSA Steaua are cinci jucători sub contract
  • Daniel Opriţa a avut oferte de a pleca de la CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și