Închide meniul

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB: „E total greşit”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 20:59

Reclamă
Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB: E total greşit”

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali

Răzvan Lucescu, pe bancă, la un meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui PAOK consideră că este o greşeală şi crede că FCSB ar fi avut rezultate mai bune dacă Gigi Becali l-ar fi lăsat pe antrenorul principal al echipei să ia deciziile legate de primul 11 şi de schimbări.

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB

E jucăria mea, eu dau bani, vreau să fac eu schimbările.

A fost sincer. Din punct de vedere profesional e total greşit.

Nimeni nu ştie ce s-ar fi întâmplat dacă i-ar fi lăsat libertate antrenorului.

Reclamă

Pentru că el are meritul de a fi investit. Ar avea şanse mari să se lupte la titlu (n.r.: dacă l-ar lăsa pe antrenor să decidă). Un antrenor este antrenor. Eu nu înţeleg ideea aceasta, dar trebuie să o accept.

Nu mă deranjează pe mine cu nimic.

În vest se trăieşte din vânzarea de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt (n.r.: patroni care impun jucători). Berlusconi o face frecvent, şi acum, la Monza.

Să schimbe la pauză jucători nu, dar să impună jucători da. O fac pe ideea de a promova jucători şi a-i vinde”, a declarat Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj! Ce clauză are la PAOK

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul român susţine că se află sub contract cu cei de la PAOK, şi nu s-a pus problema să îi părăsească pe greci pentru a merge în Gruia.

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa antrenorului român s-a clasat pe locul 4, şi a jucat finala Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu a negat informaţiile conform cărora ar fi pe lista lui Neluţu Varga pentru a o prelua pe CFR Cluj. Tehnicianul de la PAOK susţine că mai are un an de contract cu gruparea elenă, şi are de gând să-şi ducă înţelegerea la bun sfârşit.

De asemenea, Lucescu Jr. a declarat că are o clauză de reziliere de şapte milioane de euro, în cazul în care va vrea să plece de pe banca celor de la PAOK.

Dacă se zice, să rămânem la faza de ‘se zice’. Nu știu nimic, eu sunt sub contract cu PAOK încă un an. Am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro.

Reclamă

Nu am de ce să discut acest subiect, pentru mine nu există. Nici nu știu dacă e adevărat. Îmi fac publicitate singur? Habar nu am”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după sezonul avut alături de PAOK

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne şi în sezonul viitor la PAOK. Antrenorul român a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

De asemenea, antrenorul român încă nu a depăşit înfrângerea din finala Cupei Greciei, atunci când PAOK a fost învinsă de AEK cu 2-0, deşi trupa din Salonic a jucat în superioritate numerică încă din minutul şase al întâlnirii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

(N.r. Rămâneţi la PAOK) Da, rămân în Grecia!”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și