Închide meniul

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB: „E total greşit”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 20:59

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB: E total greşit”

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali

Răzvan Lucescu, pe bancă, la un meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui PAOK consideră că este o greşeală şi crede că FCSB ar fi avut rezultate mai bune dacă Gigi Becali l-ar fi lăsat pe antrenorul principal al echipei să ia deciziile legate de primul 11 şi de schimbări.

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB

E jucăria mea, eu dau bani, vreau să fac eu schimbările.

A fost sincer. Din punct de vedere profesional e total greşit.

Nimeni nu ştie ce s-ar fi întâmplat dacă i-ar fi lăsat libertate antrenorului.

Reclamă

Pentru că el are meritul de a fi investit. Ar avea şanse mari să se lupte la titlu (n.r.: dacă l-ar lăsa pe antrenor să decidă). Un antrenor este antrenor. Eu nu înţeleg ideea aceasta, dar trebuie să o accept.

Nu mă deranjează pe mine cu nimic.

În vest se trăieşte din vânzarea de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt (n.r.: patroni care impun jucători). Berlusconi o face frecvent, şi acum, la Monza.

Să schimbe la pauză jucători nu, dar să impună jucători da. O fac pe ideea de a promova jucători şi a-i vinde”, a declarat Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj! Ce clauză are la PAOK

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul român susţine că se află sub contract cu cei de la PAOK, şi nu s-a pus problema să îi părăsească pe greci pentru a merge în Gruia.

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa antrenorului român s-a clasat pe locul 4, şi a jucat finala Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu a negat informaţiile conform cărora ar fi pe lista lui Neluţu Varga pentru a o prelua pe CFR Cluj. Tehnicianul de la PAOK susţine că mai are un an de contract cu gruparea elenă, şi are de gând să-şi ducă înţelegerea la bun sfârşit.

De asemenea, Lucescu Jr. a declarat că are o clauză de reziliere de şapte milioane de euro, în cazul în care va vrea să plece de pe banca celor de la PAOK.

Dacă se zice, să rămânem la faza de ‘se zice’. Nu știu nimic, eu sunt sub contract cu PAOK încă un an. Am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro.

Reclamă

Nu am de ce să discut acest subiect, pentru mine nu există. Nici nu știu dacă e adevărat. Îmi fac publicitate singur? Habar nu am”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după sezonul avut alături de PAOK

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne şi în sezonul viitor la PAOK. Antrenorul român a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

De asemenea, antrenorul român încă nu a depăşit înfrângerea din finala Cupei Greciei, atunci când PAOK a fost învinsă de AEK cu 2-0, deşi trupa din Salonic a jucat în superioritate numerică încă din minutul şase al întâlnirii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

(N.r. Rămâneţi la PAOK) Da, rămân în Grecia!”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu e de părere că Gigi Becali ar trebui să îl lase pe antrenor să decidă
  • Antrenorul lui PAOK apreciază investiţiile făcute de Gigi Becali în fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și