Închide meniul

Lautaro Martinez vrea şi Liga Campionilor, după Cupa Mondială: „Singurul lucru care se schimbă este tricoul”

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 18:47

Reclamă
Lautaro Martinez vrea şi Liga Campionilor, după Cupa Mondială: „Singurul lucru care se schimbă este tricoul

Lautaro Martinez vrea şi Liga Campionilor, după Cupa Mondială

Lautaro Martinez / Hepta

Lautaro Martinez vrea şi Liga Campionilor, după Cupa Mondială. După ce a câştigat alături de Argentina titlul mondial în decembrie, după finala cu Franţa din Qatar, atacantul argentinian vrea să pună mâna şi pe trofeul Ligii Campionilor alături de Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui Inter este încrezător în şansele echipei sale, chiar dacă Manchester City este dată de cei mai mulţi favorita finalei de la Istanbul. Oamenii lui Pep Guardiola vin după două trofee câştigate în acest sezon: Premier League şi Cupa Angliei. Manchester City – Inter va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Lautaro Martinez vrea şi Liga Campionilor, după Cupa Mondială: „Singurul lucru care se schimbă este tricoul”

„Sunt două finale majore pe care un fotbalist le poate juca. Singurul lucru care se schimbă este tricoul. Sentimentele pe care le ai sunt unice, deoarece ştii că ai ajuns până la capăt. Suntem aici datorită muncii şi determinării.

Am muncit din greu ca un grup, echipa este cea mai importantă. Trebuie să fim o echipă ca să câştigăm. Suntem la un pas de victorie. Dacă vrei să obţinem trofeul, acesta este ultimul pas pe care trebuie să îl facem.

E clar că este un meci foarte important pentru Inter şi pentru club. Ştim că Manchester City este o echipă extrem de dificilă. Suntem pregătiţi să muncim din greu şi să contraatacăm tot ce vor face”, a declarat Lautaro Martinez, la conferinţa de presă premergătoare finalei Ligii Campionilor, citat de Daily Mail.

Reclamă
Reclamă

Patronul nerrazurilor, Steve Zhang, a făcut o dezvăluire fabuloasă înainte de Manchester City – Inter

Steve Zhang a mărturisit că Romelo Lukaku a prezis că Inter Milano va ajunge în finala Ligii Campionilor. Miliardarul chinez a precizat că nu l-a crezut pe Lukaku, dar în cele din urmă s-a dovedit că atacantul belgian a avut dreptate.

Oficialul chinez a povestit o anecdotă despre Romelu Lukaku, venit sub formă de împrumut şi care nu a avut un sezon grozav în Serie A: ”El mi-a spus: ‘Preşedinte, niciodată să nu spui niciodată, vom ajunge în finala Ligii Campionilor’. Am surâs, gândind: ‘este nebun’, dar a avut dreptate”.

Preşedintele lui Inter are mare încredere în Simone Inzaghi, chiar dacă în campionat s-a clasat pe locul trei, dar în schimb a câştigat Cupa şi Supercupa Italiei. Ca antrenor la Inter, Inzaghi nu a pierdut nicio finală.

Reclamă

”Inzaghi are abilităţi mari de management şi impune un calm incredibil. Când îl văd înainte de meciuri, sunt mai tensionat decât el. A fost un cadou pentru mine şi el este omul din finala Ligii Campionilor”, a spus Zhang, citat de agerpres.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și