Închide meniul

McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului

Florian Ceafalău Publicat: 11 iunie 2023, 11:25

Reclamă
McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului

Profimedia

McGregor a băgat mascota în spital după un moment ce i-a șocat pe fani. Irlandezul l-a făcut KO pe Burnie, mascota echipei Miami Heat din NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul pare că a făcut parte dintr-un moment de promovare al spray-ului analgezic pe care îl promovează McGregor, dar presa din USA spune că lucrurile au scăpat puțin de sub control

McGregor a băgat mascota în spital!

Conor i-a dat o stângă în plin mascotei, iar apoi l-a mai lovit o dată când era la podea. Acesta a fost transportat de colegi în afara terenului. Presa din USA spune că cel din costumul de mascotă a ajuns la urgențe pentru a primi îngrijiri medicale.

Nu știm dacă totul a fost pus la cale sau dacă McGregor a depășit limita cu loviturile trimise, dar cu siguranță acesta nu va fi primit cu brațele deschise la meciurile lui Miami Heat. Irlandezul a ieșit de pe teren în fluierăturile publicului.

Reclamă

Victorie importantă pentru Diana Belbiță! Luptătoarea româncă a câștigat meciul din UFC

Victorie importantă pentru Diana Belbiță în meciul din această dimineață, de la gala UFC. Evenimentul a avut loc în Canada, iar Diana s-a impus la decizie unanimă.

Toți cei 3 arbitri judecători i-au dat victoria Dianei, doi dintre ei cu scorul de 3-0 la runde, iar al treilea cu scorul de 2-1 la runde. Pentru Diana, este o victorie extrem de importantă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și