Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii! Hagi s-a băgat și el pe fir! Jucătorul dorit de FCSB și Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2023, 19:07

Reclamă
Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii! Hagi s-a băgat și el pe fir! Jucătorul dorit de FCSB și Farul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii. Din informațiile Antena Sport, finanțatorul FCSB vrea să îl aducă la echipa sa pe Romario Benzar. Becali vrea să îl readucă pe internaționalul român pentru a avea acoperit flancul drept al apărării. Benzar a mai fost la FCSB, înainte de a se transfera în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, transferul este aproape de a fi perfectat, însă jucătorul este dorit, cu insistență, și de Gică Hagi. „Regele” vrea și el să-l transfere pe jucătorul care s-a despărțit recent de UTA. FCSB și Farul se luptă astfel pentru semnătura lui Benzar, care, din câte se pare, se află și pe lista celor de la Ferencvaros.

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii

Romario Benzar este liber de contract după ce a expirat înţelegerea cu UTA. Benzar a ajuns la Arad în pauza competiţională din iarnă chiar de la Farul şi a semnat un contract valabil pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Fundașul revenise la trupa lui Gică Hagi la începutul sezonului trecut, după ce și-a încheiat aventura la Lecce. În prezent, Romario Benzar este cotat la 250 de mii de euro. Benzar a mai jucat la FCSB în perioada 2017 – 2019, iar Gigi Becali i-a plătit lui Hagi suma de 2 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat mai multe transferuri la FCSB în această vară

Gigi Becali e mai hotărât ca niciodată să câştige titlul cu FCSB şi a anunţat că va face mai multe transferuri.

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

Reclamă

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spunea Gigi Becali, care nu a adus niciun jucător până acum.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și