Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii! Hagi s-a băgat și el pe fir! Jucătorul dorit de FCSB și Farul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2023, 19:07

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii! Hagi s-a băgat și el pe fir! Jucătorul dorit de FCSB și Farul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii. Din informațiile Antena Sport, finanțatorul FCSB vrea să îl aducă la echipa sa pe Romario Benzar. Becali vrea să îl readucă pe internaționalul român pentru a avea acoperit flancul drept al apărării. Benzar a mai fost la FCSB, înainte de a se transfera în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, transferul este aproape de a fi perfectat, însă jucătorul este dorit, cu insistență, și de Gică Hagi. „Regele” vrea și el să-l transfere pe jucătorul care s-a despărțit recent de UTA. FCSB și Farul se luptă astfel pentru semnătura lui Benzar, care, din câte se pare, se află și pe lista celor de la Ferencvaros.

Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii

Romario Benzar este liber de contract după ce a expirat înţelegerea cu UTA. Benzar a ajuns la Arad în pauza competiţională din iarnă chiar de la Farul şi a semnat un contract valabil pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Fundașul revenise la trupa lui Gică Hagi la începutul sezonului trecut, după ce și-a încheiat aventura la Lecce. În prezent, Romario Benzar este cotat la 250 de mii de euro. Benzar a mai jucat la FCSB în perioada 2017 – 2019, iar Gigi Becali i-a plătit lui Hagi suma de 2 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat mai multe transferuri la FCSB în această vară

Gigi Becali e mai hotărât ca niciodată să câştige titlul cu FCSB şi a anunţat că va face mai multe transferuri.

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

Reclamă

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spunea Gigi Becali, care nu a adus niciun jucător până acum.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și