Închide meniul

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB: „Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 8:46

Reclamă
Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB: „Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor!

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB, echipă care nu a mai câştigat titlul de 8 ani. Lucescu Junior e de părere că una dintre cauza o reprezintă desele schimbări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu spune Gigi Becali, prin felul de a se comporta, afectează exprimarea echipei.

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB

„FCSB e un alt caz foarte interesant, patronul investeşte foarte mult, dar modul lui de a se comporta nu permite echipei să se exprime. Nu e normal ca o echipă să câştige atunci când schimbă la pauză. Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali

Marius Şumudică i-a dat un sfat lui Gigi Becali. Antrenorul de la Al Raed este de părere că Andrea Compagno este cel mai bun atacant din Liga 1, motiv pentru care îi recomandă patronului de la FCSB să nu renunţe la el.

Andrea Compagno a fost aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, după ce o echipă din Golf l-a ofertat. În cele din urmă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis că atacantul italian să rămână la echipa sa şi în sezonul viitor.

Reclamă

Şumudică a mai spus că ar renunţa totuşi la Comapgno dacă oferta pentru el ar fi într-adevăr una convenabilă, însă chiar şi aşa, s-ar gândi de două ori înainte, deoarece jucătorii care evoluează pe postul de număr nouă sunt extrem de rari.

„Ar fi o mare greșeală! Pentru mine, e cel mai bun atacant din România la ora actuală. Ca marcator vorbesc. E genul de pivot care iți câștigă duelurile aeriene, genul de jucător care stă în careu, ‘matador’.

Eu n-aș renunța niciodată la Compagno. Așa, pentru 2,5 milioane de euro, e altceva! Dacă ai face profit, ar fi ok. Dar de unde găsești un număr 9? Nouarii sunt rari”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și