Închide meniul

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB: „Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 8:46

Reclamă
Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB: „Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor!

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB, echipă care nu a mai câştigat titlul de 8 ani. Lucescu Junior e de părere că una dintre cauza o reprezintă desele schimbări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu spune Gigi Becali, prin felul de a se comporta, afectează exprimarea echipei.

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB

„FCSB e un alt caz foarte interesant, patronul investeşte foarte mult, dar modul lui de a se comporta nu permite echipei să se exprime. Nu e normal ca o echipă să câştige atunci când schimbă la pauză. Nu ai cum să ai unitate, respect pentru antrenor”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali

Marius Şumudică i-a dat un sfat lui Gigi Becali. Antrenorul de la Al Raed este de părere că Andrea Compagno este cel mai bun atacant din Liga 1, motiv pentru care îi recomandă patronului de la FCSB să nu renunţe la el.

Andrea Compagno a fost aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, după ce o echipă din Golf l-a ofertat. În cele din urmă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis că atacantul italian să rămână la echipa sa şi în sezonul viitor.

Reclamă

Şumudică a mai spus că ar renunţa totuşi la Comapgno dacă oferta pentru el ar fi într-adevăr una convenabilă, însă chiar şi aşa, s-ar gândi de două ori înainte, deoarece jucătorii care evoluează pe postul de număr nouă sunt extrem de rari.

„Ar fi o mare greșeală! Pentru mine, e cel mai bun atacant din România la ora actuală. Ca marcator vorbesc. E genul de pivot care iți câștigă duelurile aeriene, genul de jucător care stă în careu, ‘matador’.

Eu n-aș renunța niciodată la Compagno. Așa, pentru 2,5 milioane de euro, e altceva! Dacă ai face profit, ar fi ok. Dar de unde găsești un număr 9? Nouarii sunt rari”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și