Închide meniul

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA! Cum arată ierarhia la vârf

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2023, 10:52

Reclamă
Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA! Cum arată ierarhia la vârf

Simona Halep a vorbit despre suspendare, la un an de la ultimul meci oficial

Simona Halep, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA, după o coborâre de patru locuri. Irina Begu se menţine pe poziţia 29, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 38, în coborâre şase locuri, cu 1158 puncte.

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 40, cu 1110 puncte.

Ana Bogdan a coborât un loc şi este pe 61, cu 902 puncte.

Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Aryna Sabalenka, în timp ce Elena Rybakina din Kazahstan este pe locul 3.

Reclamă

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Fosta gimnastă susţine că îi duce dorul fostului lider WTA, şi speră ca „Simo” să fe audiată cât mai repede.

Simona Halep este în aşteptarea procesului de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate după US Open 2022. Audierea româncei a fost deja amânată de două ori, şi urmează să se desfăşoare la finalul acestei luni.

„Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră.

Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu”, a declarat Nadia Comăneci, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și