Închide meniul

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA! Cum arată ierarhia la vârf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2023, 10:52

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA! Cum arată ierarhia la vârf

Simona Halep a vorbit despre suspendare, la un an de la ultimul meci oficial

Simona Halep, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA, după o coborâre de patru locuri. Irina Begu se menţine pe poziţia 29, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 38, în coborâre şase locuri, cu 1158 puncte.

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 40, cu 1110 puncte.

Ana Bogdan a coborât un loc şi este pe 61, cu 902 puncte.

Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Aryna Sabalenka, în timp ce Elena Rybakina din Kazahstan este pe locul 3.

Reclamă

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Fosta gimnastă susţine că îi duce dorul fostului lider WTA, şi speră ca „Simo” să fe audiată cât mai repede.

Simona Halep este în aşteptarea procesului de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate după US Open 2022. Audierea româncei a fost deja amânată de două ori, şi urmează să se desfăşoare la finalul acestei luni.

„Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră.

Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu”, a declarat Nadia Comăneci, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și