Închide meniul

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Presiunea mă motivează la maximum!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 13:52

Reclamă
Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Presiunea mă motivează la maximum!

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB/ Antena Sport

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Mijlocaşul a susţinut o conferinţă de presă, unde a oferit primele declaraţii din postura de jucător al trupei roş-albastre. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu vicecampionii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer oficializat de FCSB în această vară. Roş-albaştrii s-au înţeles şi cu fundaşul central Ngezana, acesta urmând să fie prezentat în următoarea perioadă.

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB

„În primul rând, vreau să clarific lucrurile, pentru că nu au existat oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici și cea de la Craiova, nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al efortului, mai ales că am fost căpitanul Craiovei.

Am simțit că sunt dorit mai mult aici, oamenii au fost serioși cu mine încă de la început. Nu era o decizie ușoară pentru mine, nu au pus presiune pe mine, au făcut toate eforturile ca eu să aleg să vin aici. Nu a existat niciodată un echilibru între oferte.

Am fost deschis întotdeauna cu cei de la Universitatea Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familia mea. Nu e o trădare. Nu mă aştept la prea multe lucruri pozitive. Voi trece peste asta, voi da totul pentru echipa mea.

Reclamă
Reclamă 4

Am primit numai mesaje pozitive, toată lumea m-a încurajat, toată lumea m-a împins să vin aici. Din partea celor de la Craiova…n-am apucat să citesc prea multe, am oprit comentariile. Treaba mea e să joc fotbal, nu pot să împac pe toată lumea.

(N.r. Te vezi campion cu FCSB) Cu siguranţă, acesta e scopul principal, încerc să ajut echipa.

De la mijloc în sus, pot să joc pe orice poziţie. Greu e oriunde te duci. Am acumulat experienţă, sunt sigur că voi aduce un plus, locul în echipă îl câştig prin muncă, n-am venit titular aici. Totul depinde de mine. Ceea ce voi face în fiecare zi la antrenament, disciplina, mă vor ajuta.

Reclamă

Va fi un sezon dificil, va fi un campionat disputat. Nu există cea mai bună sau cea mai slabă. Mă bucur că îmbrac tricoul FCSB-ului.

Nu e niciun fel de problemă presiunea. Va trebui să vorbesc pe teren. Pentru mine, experienţa m-a schimbat total, şi fotbalistic, şi personal. Presiunea mă bucură şi mă motivează la maxim”, a declarat Alexandru Băluţă, la conferinţa de presă.

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani urmează să semneze un contract cu cei de la FCSB, după ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova.

„Era marcat, pentru că era o înşiruire de minciuni, dar despre astea o să vorbească el luni. Subiectul nu cred că o să mai aibă… Nu-i dăm amploare.

(n.r. – poza publicată de galeria Craiovei) E instigare la violenţă şi unii pot plăti pentru aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și