Închide meniul

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Presiunea mă motivează la maximum!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 13:52

Reclamă
Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Presiunea mă motivează la maximum!

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB/ Antena Sport

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB! Mijlocaşul a susţinut o conferinţă de presă, unde a oferit primele declaraţii din postura de jucător al trupei roş-albastre. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu vicecampionii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer oficializat de FCSB în această vară. Roş-albaştrii s-au înţeles şi cu fundaşul central Ngezana, acesta urmând să fie prezentat în următoarea perioadă.

Alexandru Băluţă a fost prezentat la FCSB

„În primul rând, vreau să clarific lucrurile, pentru că nu au existat oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici și cea de la Craiova, nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al efortului, mai ales că am fost căpitanul Craiovei.

Am simțit că sunt dorit mai mult aici, oamenii au fost serioși cu mine încă de la început. Nu era o decizie ușoară pentru mine, nu au pus presiune pe mine, au făcut toate eforturile ca eu să aleg să vin aici. Nu a existat niciodată un echilibru între oferte.

Am fost deschis întotdeauna cu cei de la Universitatea Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familia mea. Nu e o trădare. Nu mă aştept la prea multe lucruri pozitive. Voi trece peste asta, voi da totul pentru echipa mea.

Reclamă

Am primit numai mesaje pozitive, toată lumea m-a încurajat, toată lumea m-a împins să vin aici. Din partea celor de la Craiova…n-am apucat să citesc prea multe, am oprit comentariile. Treaba mea e să joc fotbal, nu pot să împac pe toată lumea.

(N.r. Te vezi campion cu FCSB) Cu siguranţă, acesta e scopul principal, încerc să ajut echipa.

De la mijloc în sus, pot să joc pe orice poziţie. Greu e oriunde te duci. Am acumulat experienţă, sunt sigur că voi aduce un plus, locul în echipă îl câştig prin muncă, n-am venit titular aici. Totul depinde de mine. Ceea ce voi face în fiecare zi la antrenament, disciplina, mă vor ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un sezon dificil, va fi un campionat disputat. Nu există cea mai bună sau cea mai slabă. Mă bucur că îmbrac tricoul FCSB-ului.

Nu e niciun fel de problemă presiunea. Va trebui să vorbesc pe teren. Pentru mine, experienţa m-a schimbat total, şi fotbalistic, şi personal. Presiunea mă bucură şi mă motivează la maxim”, a declarat Alexandru Băluţă, la conferinţa de presă.

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani urmează să semneze un contract cu cei de la FCSB, după ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova.

„Era marcat, pentru că era o înşiruire de minciuni, dar despre astea o să vorbească el luni. Subiectul nu cred că o să mai aibă… Nu-i dăm amploare.

(n.r. – poza publicată de galeria Craiovei) E instigare la violenţă şi unii pot plăti pentru aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și