Închide meniul

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queen’s

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2023, 10:37 / Actualizat: 3 iulie 2023, 14:58

Reclamă
Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queens

Carlos Alcaraz - Alex De Minaur, finala de la Queen's

Carlos Alcaraz. la Queen's / Profimedia Images

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur e finala de la Queen’s. Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (2 ATP, principal favorit) şi australianul Alex De Minaur (18 ATP, favorit nr. 7) vor juca duminică în finală pentru trofeul turneului ATP 500 pe iarbă de la Queen’s Club din Londra, dotat cu premii totale de 2.195.175 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în semifinale, Alcaraz, care va disputa pentru prima oară o finală la un turneu pe iarbă, a trecut lejer, în mai puţin de o oră şi jumătate de joc, cu 6-3, 6-4, de americanul Sebastian Korda (32 ATP).

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queen’s

Australianul De Minaur a produs însă o surpriză, eliminându-l în penultimul act pe favoritul nr. 2 al competiţiei, danezul Holger Rune (6 ATP), cu 6-3, 7-6 (7/2).

Dacă Alcaraz va câştiga finala, el va reveni de luni pe prima poziţie în clasamentul ATP, detronându-l pe actualul lider, sârbul Novak Djokovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” Vezi toate știrile
Citește și