Închide meniul

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queen’s

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2023, 10:37 / Actualizat: 3 iulie 2023, 14:58

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queens

Carlos Alcaraz - Alex De Minaur, finala de la Queen's

Carlos Alcaraz. la Queen's / Profimedia Images

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur e finala de la Queen’s. Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (2 ATP, principal favorit) şi australianul Alex De Minaur (18 ATP, favorit nr. 7) vor juca duminică în finală pentru trofeul turneului ATP 500 pe iarbă de la Queen’s Club din Londra, dotat cu premii totale de 2.195.175 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în semifinale, Alcaraz, care va disputa pentru prima oară o finală la un turneu pe iarbă, a trecut lejer, în mai puţin de o oră şi jumătate de joc, cu 6-3, 6-4, de americanul Sebastian Korda (32 ATP).

Carlos Alcaraz – Alex De Minaur, finala de la Queen’s

Australianul De Minaur a produs însă o surpriză, eliminându-l în penultimul act pe favoritul nr. 2 al competiţiei, danezul Holger Rune (6 ATP), cu 6-3, 7-6 (7/2).

Dacă Alcaraz va câştiga finala, el va reveni de luni pe prima poziţie în clasamentul ATP, detronându-l pe actualul lider, sârbul Novak Djokovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și