Închide meniul

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 17:50

Reclamă
Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Ana Bogdan a câștigat turneul de la Iași

Ana Bogdan, în meciul cu Sorana Cîrstea de la Eastbourne / Hepta

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne. Jucătoarea din Sinaia s-a impus în trei seturi, la doar o săptămână de la duelul dintre cele două de la Birmingham, acolo unde Cîrstea a câştigat tot în trei seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida din primul tur de la Eastbourne, Ana Bogdan s-a impus cu 6-3, 2-6, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Sorţii le-au pus din nou faţă în faţă pe Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, la doar o săptămână de la duelul lor de la Birmingham. Pe 20 iunie, Sorana Cîrstea câştiga partida din primul tur cu 6-4, 2-6, 6-3, după 2 ore şi 8 minute de joc.

Tot în primul tur, dar la Eastbourne, cele două s-au reîntâlnit. La fel ca în urmă cu o săptămână, Ana Bogdan a venit după două runde de calificare.

După victoria de astăzi în faţa Soranei Cîrstea, Ana Bogdan a ajuns la trei victorii în faţa jucătoarei din Târgovişte. Succesul de săptămâna trecută de la Birmingham a fost primul pentru Sorana Cîrstea în faţa Anei Bogdan.

Reclamă

Numărul 61 WTA mai avea două victorii în faţa lui Cîrstea. Prima a venit în 2016, la US Open, în timp ce a doua a venit în 2017, la Bucureşti. Cu victoria de la Eastbourne, Ana Bogdan are meciuri câştigate în faţa lui Cîrstea pe toate cele trei suprafeţe.

Ana Bogdan va juca în turul secund de la Eastbourne împotriva câştigătoarei dintre Madison Brengle (114 WTA) şi Caroline Garcia (5 WTA). Partida va avea loc pe 27 iunie.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și