Închide meniul

EXCLUSIV Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”. Revoltă a miliardarului român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2023, 0:07

EXCLUSIV Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!. Revoltă a miliardarului român

Ion Ţiriac a avut o reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS

Ion Țiriac și Simona Halep, în tribună la un meci / Profimedia

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna trecută, s-au găsit nereguli în paşaportul biologic al Simonei şi a apărut a doua acuzație de încălcare a regulamentului antidopoing. Halep a ajuns pe locul 40 WTA și a ratat prezența la primele două turnee de Grand Slam ale anului.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Reclamă

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Românca primește lovituri pe toate planurile, în aşteptarea audierii care s-a amânat deja de trei ori. A pierdut unul dintre cei mai importanți sponsori. Producătorul german de automobile, BMW, a anunţat finalul parteneriatului cu fostul lider WTA, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câștigat în ultimii cinci ani, mai exact din 2017 și până în 2022, suma uluitoare de aproape 19,5 milioane de dolari. În medie, românca încasează anual suma de aproape 4 milioane de dolari. Ca urmare, Simona Halep ar fi putut încasa aproximativ 2 milioane de dolari numai în acest an, dacă ar fi putut juca.

Simona Halep a răbufnit după ce ITIA a cerut amânarea procesului

Simona Halep a transmis un mesja fără precedent pe reţelele de socializare şi s-a arătat „şocată” de veștile primite.

Sunt, încă o dată, extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp e ITIA, prin intermediul reprezentantului Nicole Sapstead, declara public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne implicată în așa fel încât angajamentul față de domnișoara Halep să fie unul empatic, eficient și într-o manieră rapidă’, în același timp cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea..pentru a treia oară.

În public ITIA anunță un lucru și în privat fac altceva, am cerut în mod repetat să fiu audiată, în timp ce ei au cerut amânare. Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Un astfel de comportament este în opoziție față de drepturile mele. Simona”, a transmis Simona Halep pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și