Închide meniul

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne de către Caroline Garcia. Românca a pierdut în două seturi

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 23:22

Reclamă
Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne de către Caroline Garcia. Românca a pierdut în două seturi

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne

Ana Bogdan, după o înfrângere / Profimedia Images

Jucătoarea Ana Bogdan, locul 61 WTA, a fost eliminată în optimi la Eastbourne de favorita 2 a turneului, Caroline Garcia. Turneul de la Eastbourne este de categoria WTA 500.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a fost învinsă de jucătoarea franceză de pe locul 5 WTA cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 26 de minute, relatează news.ro.

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne

Astfel, românca şi-a încheiat parcursul la turneul britanic, după ce în primul tur a trecut de Sorana Cîrstea (6-3, 2-6, 6-3) şi în optimi a pierdut în faţa lui Garcia.

Premiul obţinut de Ana Bogdan este de 10.530 de dolari şi 55 de puncte pentru tabloul principal, dar şi 25 de puncte pentru calificări.

În turul trecut, Ana Bogdan a învins-o pe o altă româncă, Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Sinaia s-a impus în trei seturi, la doar o săptămână de la duelul dintre cele două de la Birmingham, acolo unde Cîrstea a câştigat tot în trei seturi.

Reclamă

În partida din primul tur de la Eastbourne, Ana Bogdan s-a impus cu 6-3, 2-6, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Sorţii le-au pus din nou faţă în faţă pe Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, la doar o săptămână de la duelul lor de la Birmingham. Pe 20 iunie, Sorana Cîrstea câştiga partida din primul tur cu 6-4, 2-6, 6-3, după 2 ore şi 8 minute de joc.

Tot în primul tur, dar la Eastbourne, cele două s-au reîntâlnit. La fel ca în urmă cu o săptămână, Ana Bogdan a venit după două runde de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria de astăzi în faţa Soranei Cîrstea, Ana Bogdan a ajuns la trei victorii în faţa jucătoarei din Târgovişte. Succesul de săptămâna trecută de la Birmingham a fost primul pentru Sorana Cîrstea în faţa Anei Bogdan.

Numărul 61 WTA mai avea două victorii în faţa lui Cîrstea. Prima a venit în 2016, la US Open, în timp ce a doua a venit în 2017, la Bucureşti. Cu victoria de la Eastbourne, Ana Bogdan are meciuri câştigate în faţa lui Cîrstea pe toate cele trei suprafeţe.

Ana Bogdan va juca în turul secund de la Eastbourne împotriva câştigătoarei dintre Madison Brengle (114 WTA) şi Caroline Garcia (5 WTA). Partida va avea loc pe 27 iunie.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și