Închide meniul

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne de către Caroline Garcia. Românca a pierdut în două seturi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 23:22

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne de către Caroline Garcia. Românca a pierdut în două seturi

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne

Ana Bogdan, după o înfrângere / Profimedia Images

Jucătoarea Ana Bogdan, locul 61 WTA, a fost eliminată în optimi la Eastbourne de favorita 2 a turneului, Caroline Garcia. Turneul de la Eastbourne este de categoria WTA 500.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a fost învinsă de jucătoarea franceză de pe locul 5 WTA cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 26 de minute, relatează news.ro.

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne

Astfel, românca şi-a încheiat parcursul la turneul britanic, după ce în primul tur a trecut de Sorana Cîrstea (6-3, 2-6, 6-3) şi în optimi a pierdut în faţa lui Garcia.

Premiul obţinut de Ana Bogdan este de 10.530 de dolari şi 55 de puncte pentru tabloul principal, dar şi 25 de puncte pentru calificări.

În turul trecut, Ana Bogdan a învins-o pe o altă româncă, Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Sinaia s-a impus în trei seturi, la doar o săptămână de la duelul dintre cele două de la Birmingham, acolo unde Cîrstea a câştigat tot în trei seturi.

Reclamă

În partida din primul tur de la Eastbourne, Ana Bogdan s-a impus cu 6-3, 2-6, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Sorţii le-au pus din nou faţă în faţă pe Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, la doar o săptămână de la duelul lor de la Birmingham. Pe 20 iunie, Sorana Cîrstea câştiga partida din primul tur cu 6-4, 2-6, 6-3, după 2 ore şi 8 minute de joc.

Tot în primul tur, dar la Eastbourne, cele două s-au reîntâlnit. La fel ca în urmă cu o săptămână, Ana Bogdan a venit după două runde de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria de astăzi în faţa Soranei Cîrstea, Ana Bogdan a ajuns la trei victorii în faţa jucătoarei din Târgovişte. Succesul de săptămâna trecută de la Birmingham a fost primul pentru Sorana Cîrstea în faţa Anei Bogdan.

Numărul 61 WTA mai avea două victorii în faţa lui Cîrstea. Prima a venit în 2016, la US Open, în timp ce a doua a venit în 2017, la Bucureşti. Cu victoria de la Eastbourne, Ana Bogdan are meciuri câştigate în faţa lui Cîrstea pe toate cele trei suprafeţe.

Ana Bogdan va juca în turul secund de la Eastbourne împotriva câştigătoarei dintre Madison Brengle (114 WTA) şi Caroline Garcia (5 WTA). Partida va avea loc pe 27 iunie.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și