Închide meniul

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric! 7 milioane de euro pentru perla lui Gică Hagi, de la Farul

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 8:36

Reclamă
Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric! 7 milioane de euro pentru perla lui Gică Hagi, de la Farul

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric

Adrian Mazilu, în Farul - FCSB / Hepta

Adrian Mazilu e aproape de un transfer istoric, după un sezon în care a pus umărul la câștigarea titlului de către Farul Constanța, cu cele 7 goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, o formație de Top 5 campionate îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric

Conform digisport.ro, Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Pe lista echipelor care îl doresc pe Mazilu e și Roma lui Jose Mourinho.

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21

Fostul selecționer al echipei naționale U21 nu a avut încredere în fotbalistul lui Gică Hagi. Acesta a spus că nu l-a utilizat mai mult pe Mazilu, pentru că acesta ar avea probleme la capitolul duelurilor fizice.

Reclamă

„Mazilu, dacă nu mă înșel, a intrat 20 și ceva de minute la meciul cu Spania, iar la ultimul joc a intrat 15 minute. Cu riscul de a mă repeta, jucătorul român are niște probleme de termen fizic la anumite dueluri.

Pe Borza și pe Mazilu, la ultima acțiune, eu i-am lăsat să se ducă la selecționata U19. Ei sunt doi jucători din 2005, noi am întâlnit Spania, care a avut 7 jucători născuți 2000, doi jucători 2001 și un singur jucător 2001, care a fost schimbat cu un 2000. A fost o diferență de forță, experiență și de maturitate. Vă spun sincer, din propria mea experiență, este o diferență între jucătorii români și cei din alte țări.

Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Ișfan, în dueluri directe, are forță și viteză. Ca să fiu sincer, nu prea s-au văzut la acest turneu. Ișfan, cât a jucat la noi, să știți că a avut constant o evoluție bună. A fost un jucător care a dat totul, nu cred că a fost o alegere proastă pentru că în mai multe momente a demonstrat că a putut să aibă câștig de cauză indiferent de adversar.
Nu pot să spun că a făcut cineva un turneu bun, inclusiv eu. Soluțiile pe care eu le-am avut la dispoziție nu au fost multe”, a spus Emil Săndoi, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş. Atacantul de 17 ani a făcut un sezon de senzaţie în tricoul echipei lui Gică Hagi şi ar putea aduce o sumă spectaculoasă în conturile campioanei României.

Atacantul „Regelui” Hagi speră să prindă un transfer în cel mai bogat campionat de pe continent. Visează cu ochii deschişi să îmbrace tricoul unuia dintre granzii din Premier League.

„Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată„, a declarat Adrian Mazilu, cu o lună în urmă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și