Închide meniul

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric! 7 milioane de euro pentru perla lui Gică Hagi, de la Farul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 8:36

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric! 7 milioane de euro pentru perla lui Gică Hagi, de la Farul

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric

Adrian Mazilu, în Farul - FCSB / Hepta

Adrian Mazilu e aproape de un transfer istoric, după un sezon în care a pus umărul la câștigarea titlului de către Farul Constanța, cu cele 7 goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, o formație de Top 5 campionate îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric

Conform digisport.ro, Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Pe lista echipelor care îl doresc pe Mazilu e și Roma lui Jose Mourinho.

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21

Fostul selecționer al echipei naționale U21 nu a avut încredere în fotbalistul lui Gică Hagi. Acesta a spus că nu l-a utilizat mai mult pe Mazilu, pentru că acesta ar avea probleme la capitolul duelurilor fizice.

Reclamă

„Mazilu, dacă nu mă înșel, a intrat 20 și ceva de minute la meciul cu Spania, iar la ultimul joc a intrat 15 minute. Cu riscul de a mă repeta, jucătorul român are niște probleme de termen fizic la anumite dueluri.

Pe Borza și pe Mazilu, la ultima acțiune, eu i-am lăsat să se ducă la selecționata U19. Ei sunt doi jucători din 2005, noi am întâlnit Spania, care a avut 7 jucători născuți 2000, doi jucători 2001 și un singur jucător 2001, care a fost schimbat cu un 2000. A fost o diferență de forță, experiență și de maturitate. Vă spun sincer, din propria mea experiență, este o diferență între jucătorii români și cei din alte țări.

Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Ișfan, în dueluri directe, are forță și viteză. Ca să fiu sincer, nu prea s-au văzut la acest turneu. Ișfan, cât a jucat la noi, să știți că a avut constant o evoluție bună. A fost un jucător care a dat totul, nu cred că a fost o alegere proastă pentru că în mai multe momente a demonstrat că a putut să aibă câștig de cauză indiferent de adversar.
Nu pot să spun că a făcut cineva un turneu bun, inclusiv eu. Soluțiile pe care eu le-am avut la dispoziție nu au fost multe”, a spus Emil Săndoi, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş. Atacantul de 17 ani a făcut un sezon de senzaţie în tricoul echipei lui Gică Hagi şi ar putea aduce o sumă spectaculoasă în conturile campioanei României.

Atacantul „Regelui” Hagi speră să prindă un transfer în cel mai bogat campionat de pe continent. Visează cu ochii deschişi să îmbrace tricoul unuia dintre granzii din Premier League.

„Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată„, a declarat Adrian Mazilu, cu o lună în urmă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și