Închide meniul
NEWS ALERT

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2! Victorie în două seturi cu Liudmila Samsonova

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 15:34

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2! Victorie în două seturi cu Liudmila Samsonova

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

Ana Bogdan. la Wimbledon 2023 / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 la All England Club. Românca a eliminat-o pe Liudmila Samsonova, favorita numărul 15 a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocupanta locului 57 WTA s-a impus cu 7-6, 7-6, după un meci care a durat două ore şi 26 de minute. În turul secund, Ana se va duela cu Alycia Parks. Americanca de pe locul 51 WTA a trecut de Anna-Lena Friedsam, cu 6-4, 6-3.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

Pentru Ana Bogdan, aceasta a fost prima partidă împotriva lui Samsonova. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre situaţia în cazul întâlnirilor cu Alycia Parks.

Pentru calificarea în turul secund de la All England Club, Ana Bogdan va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 85.000 de lire sterline.

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA. Al treilea turneu de Grand Slam al anului începe luni, iar tabloul feminin le are în centrul atenţiei pe primele două jucătoare ale lumii.

Reclamă

Iga Swiatek vine după succesul de Roland Garros, în timp ce Aryna Sabalenka este câştigătoarea primului turneu de Grand Slam din 2023, Australian Open. Jucătoarea din Belarus are şanse să ajungă pe primul loc WTA, după turneul de la Wimbledon.

Iga Swiatek are în acest moment un avans de 984 de puncte în clasamentul WTA în faţa jucătoarei din Belarus. În condiţiile în care anul acesta nu se vor apăra puncte, după ce organizatorii au decis să nu le acorde la ediţia din 2022, calculele în ceea ce priveşte primul loc WTA sunt şi mai simple.

Aryna Sabalenka poate deveni numărul 1 mondial după Wimbledon dacă va câştiga turneul de pe iarba londoneză, cu condiţia ca Iga Swiatek să nu ajungă în ultimul act. Pentru Sabalenka există şi posibilitatea de a deveni prima jucătoare a lumii dacă va pierde finala, cu condiţia ca poloneza să nu ajungă în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Iga Swiatek va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA dacă va câştiga turneul, dacă Sabalenka nu ajunge în finală sau dacă va ajunge cel puţin în aceeaşi fază a competiţiei cu jucătoarea din Belarus.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat cursa de sprint de Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și