Închide meniul
NEWS ALERT

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2! Victorie în două seturi cu Liudmila Samsonova

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 15:34

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2! Victorie în două seturi cu Liudmila Samsonova

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

Ana Bogdan. la Wimbledon 2023 / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 la All England Club. Românca a eliminat-o pe Liudmila Samsonova, favorita numărul 15 a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocupanta locului 57 WTA s-a impus cu 7-6, 7-6, după un meci care a durat două ore şi 26 de minute. În turul secund, Ana se va duela cu Alycia Parks. Americanca de pe locul 51 WTA a trecut de Anna-Lena Friedsam, cu 6-4, 6-3.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

Pentru Ana Bogdan, aceasta a fost prima partidă împotriva lui Samsonova. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre situaţia în cazul întâlnirilor cu Alycia Parks.

Pentru calificarea în turul secund de la All England Club, Ana Bogdan va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 85.000 de lire sterline.

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA. Al treilea turneu de Grand Slam al anului începe luni, iar tabloul feminin le are în centrul atenţiei pe primele două jucătoare ale lumii.

Reclamă

Iga Swiatek vine după succesul de Roland Garros, în timp ce Aryna Sabalenka este câştigătoarea primului turneu de Grand Slam din 2023, Australian Open. Jucătoarea din Belarus are şanse să ajungă pe primul loc WTA, după turneul de la Wimbledon.

Iga Swiatek are în acest moment un avans de 984 de puncte în clasamentul WTA în faţa jucătoarei din Belarus. În condiţiile în care anul acesta nu se vor apăra puncte, după ce organizatorii au decis să nu le acorde la ediţia din 2022, calculele în ceea ce priveşte primul loc WTA sunt şi mai simple.

Aryna Sabalenka poate deveni numărul 1 mondial după Wimbledon dacă va câştiga turneul de pe iarba londoneză, cu condiţia ca Iga Swiatek să nu ajungă în ultimul act. Pentru Sabalenka există şi posibilitatea de a deveni prima jucătoare a lumii dacă va pierde finala, cu condiţia ca poloneza să nu ajungă în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Iga Swiatek va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA dacă va câştiga turneul, dacă Sabalenka nu ajunge în finală sau dacă va ajunge cel puţin în aceeaşi fază a competiţiei cu jucătoarea din Belarus.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și