Închide meniul

PFL Europe a fost în AntenaPLAY. Fight card spectacol cu ”Femeia Mike Tyson”

Florian Ceafalău Publicat: 8 iulie 2023, 16:37 / Actualizat: 14 iulie 2023, 19:17

Reclamă
PFL Europe a fost în AntenaPLAY. Fight card spectacol cu ”Femeia Mike Tyson”

PFL

Nu mai puțin de 13 meciuri de profesioniști au loc în gala de la Berlin.

PFL Europe a fost în AntenaPLAY. Nu mai puțin de 13 meciuri de profesioniști au avut loc în gala de la Berlin. Luptători din toată Europa dar și din Africa sau Asia s-au bătut pentru premiile mari oferite de promoția PFL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În main event, italianul Francesco Nuzzi se bate cu neamțul de origine iraniană Farbod Nezhad. Ambii au palmarese excelente, 9-1 respectiv 11-2. Un alt meci așteptat este debutul lui Ruby Mesu la profesioniști. Aceasta este poreclită ”Femeia Mike Tyson”, și va lupta cu o adversară din Germania. De asemenea, colegul lui Conor McGregor și Ion Pascu de la SBG Dublin, Frans Mlambo, luptă și el cu Rachid Haz.

PFL Europe a fost azi în AntenaPLAY de la 18:00

Iată mai jos fight card-ul galei ce începe la 18:00 ora României.

1. Alisher Abdulloev vs Osvald Fedorovic
2. Christina Beuer vs Roby Mesu
3. John Mitchell vs Geysim Derouiche
4. Maxim Radu vs Jakub Kaszuba
5. Anatolij Baal vs Sebas Santana Guedes
6. Connor Hughes vs Dylan Tuke
7. Aleksandr Chizov vs Acoidan Duque
8. Lewis McGrillen-Evans vs Amrali Saydoshurov
9. Ali Taleb vs Kenji Bortoluzzi
10. Frans Mlambo vs Rachid Haz
11. Lorena Cubero vs Griet Eechkout
12. Moktar Benkaci vs Khurshed Kakhorov
13. Francesco Nuzzi vs Ferbod Iran Nezhad

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și