Închide meniul

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria! „Doar Steaua în Ghencea!”

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2023, 8:40

Reclamă
Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria! „Doar Steaua în Ghencea!

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria / Facebook SudSteaua

Ultraşii Stelei au avut un mesaj clar în nouă oraşe din România şi chiar şi în unul din Bulgaria. Suporterii din Peluza Sud cer ca, dintre echipele de club din România, doar CSA să evolueze pe noul Stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cerinţa fanilor vine după ce există informaţii conform cărora partida din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar putea avea loc pe noul „Ghencea”, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe Arena Naţională, din cauza unor concerte.

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău şi Sofia sunt oraşele unde ultraşii echipei Armatei au venit cu bannere împotriva venirii FCSB pe Ghencea.

„Doar Steaua în Ghencea!”, e mesajul pe care ultraşii din Peluza Sud l-au „împrăştiat” în mai multe oraşe din ţară. „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, scria, de asemenea, pe un banner afişat în faţa Palatului Parlamentului.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Reclamă

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League Vezi toate știrile
Citește și