Închide meniul

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria! „Doar Steaua în Ghencea!”

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2023, 8:40

Reclamă
Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria! „Doar Steaua în Ghencea!

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria / Facebook SudSteaua

Ultraşii Stelei au avut un mesaj clar în nouă oraşe din România şi chiar şi în unul din Bulgaria. Suporterii din Peluza Sud cer ca, dintre echipele de club din România, doar CSA să evolueze pe noul Stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cerinţa fanilor vine după ce există informaţii conform cărora partida din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar putea avea loc pe noul „Ghencea”, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe Arena Naţională, din cauza unor concerte.

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău şi Sofia sunt oraşele unde ultraşii echipei Armatei au venit cu bannere împotriva venirii FCSB pe Ghencea.

„Doar Steaua în Ghencea!”, e mesajul pe care ultraşii din Peluza Sud l-au „împrăştiat” în mai multe oraşe din ţară. „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, scria, de asemenea, pe un banner afişat în faţa Palatului Parlamentului.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Reclamă
Reclamă 4

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Reclamă

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și