Închide meniul

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului: „Ar fi cel mai mare vis să câștig titlul”

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 22:03

Reclamă
Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului: Ar fi cel mai mare vis să câștig titlul”

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului. Noul tehnician al celor de la Rapid are obiective mari pentru startul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Giulești va începe noul sezon din Liga 1 pe 14 iulie, pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Antena Sport.

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonuliui. Ce a spus italianul despre partida cu Sepsi

Cristiano Bergodi a vorbit despre obiectivele sale pentru noul sezon. Acesta a menționat că visează să câștige titlul cu Rapid, dar a vorbit și despre partida cu Sepsi OSK, fosta sa echipă.

„Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. Iar dorinţa noastră este aceea de a face ceva important. Rapid e un brand şi am ambiţia ca antrenor de a face ceva foarte, foarte important aici. Ar fi cel mai mare vis să câştig titlul de campion cu Rapid.

Cred însă că mai devreme sau mai târziu merit şi eu un titlu. Am fost aproape cu Universitatea Craiova, iar acea înfrângere cu CFR Cluj în meciul decisiv mi-a rămas în gât. Atunci nu s-a jucat cu suporteri, pentru că era altceva cu 30.000 de oameni în tribune pe ‘Ion Oblemenco’. Deci am fost aproape, dar sper să câştig titlul cu Rapid. Eu sunt mândru că sunt antrenorul care a câştigat ultimul trofeu cu Rapid, Supercupa în 2007

Reclamă

Întâlnim fosta mea echipă, pe care o cunosc foarte bine. Adevărat este că şi foştii mei jucători ştiu tot despre mine, mă refer la cum pregătesc eu meciurile. Deci şi ei mă cunosc foarte, foarte bine. Noi vom încerca însă să jucăm ceea ce trebuie. Adică mâine cu Sepsi contează rezultatul mai mult decât jocul. Asta pentru că sunt doar patru zile de când am venit la Rapid în locul unui antrenor care în cantonamentul din vară a pregătit altceva. Deci nu va fi uşor, aşa că e foarte important să câştigăm cele trei puncte.

Eu sunt însă încrezător şi pozitiv mereu. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul acest campionat care se anunţă foarte dificil. În cele 4 zile de când am venit băieţii au dat totul, dar nu am făcut aproape nimic din ceea ce gândesc eu şi ce vreau eu la o echipă, mă refer la stil de joc şi tot ce trebuie. Însă băieţii au fost receptivi”, a spus antrenorul echipei de sub podul Grant.

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi

Conform gsp.ro, plecarea lui Adrian Mutu ar putea aduce cu sine alte patru plecări de la Rapid. Costache, Ştefan, Ciobanu şi Oaidă s-ar putea despărţi de trupa de sub Grant după venirea lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la Rapid atunci când echipa era antrenată de Adrian Mutu. Ştefan, Ciobanu şi Costache au sosit la trupa giuleşteană în vara trecută, însă nu au confirmat şi astfel pot pleca în această perioadă de mercato.

Ştefan a fost mai mult rezervă la Rapid, în sezonul trecut, postul de fundaş stânga fiind securizat de Junior Morais. Ciobanu nu a impresionat nici în Giuleşti, bifând doar 13 meciuri, fiind de asemenea măcinat şi de accidentări.

Valentin Costache a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj. Mijlocaşul nu a reuşit să marcheze niciun gol în stagiunea precedentă, în cele 24 de meciuri bifate.

Cel de-al patrulea jucător aflat pe lista neagră a lui Cristiano Bergodi este Răzvan Oaidă. Mijlocaşul a ajuns la Rapid în această vară, dar nu a avut ocazia de a juca într-un meci oficial pentru echipa din Giulești.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și