Închide meniul

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță: „Orice echipă din Liga 1 ar avea nevoie de el”

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 13:42

Reclamă
Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță: Orice echipă din Liga 1 ar avea nevoie de el”

Florin Niţă, la echipa naţională / Profimedia Images

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță. Portarul trecut și pe la FCSB s-ar putea întoarce în România, după aventuria din fotbalul ceh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a avut în această vară o campanie impresionantă de transferuri. „Şepcile roşii” l-au instalat pe Toni Petrea pe banca tehnică, iar echipa s-a întărit cu jucători precum Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea Daniel Popa sau Mihai Bordeianu, jucători cu experienţă în Liga 1.

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță. Portarul este așteptat la formația ardeleană

Președintele celor de la U Cluj, Radu Constantea a vorbit despre transferul lui Florin Niță, care este liber de contract după despărțirea de Sparta Praga. Oficialul nu a vrut să dea prea multe detalii despre posibila venire a portarului, dar a menționat că echipa sa ar avea nevoie de serviciile acestuia.

„Ținând cont că e zi de meci, nu aș vrea să intru în discuții legate de posibile transferuri la Universitatea Cluj.

Vă dați seama că orice echipă din Liga 1 cred că ar avea nevoie de Niță, un portar cu mare experiență, un portar de națională, dar momentan nu putem confirma.

Reclamă

Mai căutăm 2-3 posturi. Sperăm să finalizăm transferurile cât mai repede. Obiectivul nostru e o clasare mai bună decât sezonul precedent. Asta ar însemna locurile 7-9”, a spus oficialul, pentru iamsport.ro.

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă. Legenda Stelei a răbufnit şi a dat de pământ cu portarul naţionalei României. Consilierul pe probleme tehnice de la CSA Steaua s-a înfuriat şi a oferit declaraţii dure despre fostul goalkeeper de la FCSB.

Adrian Bumbescu anunţă că relaţia dintre el şi Florin Niţă s-a „răcit”. Portarul care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de cehii de la Pardubice nu îi mai răspunde la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă…

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraordinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar.

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul”, a declarat Adrian Bumbescu la sptfm.ro.

Florin Niţă era nelipsit din lotul lui Edi Iordănescu, chiar dacă a avut o perioadă mai grea la echipa de club. Ar fi fost convocat şi în „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, dar s-a accidentat şi a fost lăsat acasă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și