Închide meniul

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță: „Orice echipă din Liga 1 ar avea nevoie de el”

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 13:42

Reclamă
Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță: Orice echipă din Liga 1 ar avea nevoie de el”

Florin Niţă, la echipa naţională / Profimedia Images

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță. Portarul trecut și pe la FCSB s-ar putea întoarce în România, după aventuria din fotbalul ceh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a avut în această vară o campanie impresionantă de transferuri. „Şepcile roşii” l-au instalat pe Toni Petrea pe banca tehnică, iar echipa s-a întărit cu jucători precum Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea Daniel Popa sau Mihai Bordeianu, jucători cu experienţă în Liga 1.

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță. Portarul este așteptat la formația ardeleană

Președintele celor de la U Cluj, Radu Constantea a vorbit despre transferul lui Florin Niță, care este liber de contract după despărțirea de Sparta Praga. Oficialul nu a vrut să dea prea multe detalii despre posibila venire a portarului, dar a menționat că echipa sa ar avea nevoie de serviciile acestuia.

„Ținând cont că e zi de meci, nu aș vrea să intru în discuții legate de posibile transferuri la Universitatea Cluj.

Vă dați seama că orice echipă din Liga 1 cred că ar avea nevoie de Niță, un portar cu mare experiență, un portar de națională, dar momentan nu putem confirma.

Reclamă

Mai căutăm 2-3 posturi. Sperăm să finalizăm transferurile cât mai repede. Obiectivul nostru e o clasare mai bună decât sezonul precedent. Asta ar însemna locurile 7-9”, a spus oficialul, pentru iamsport.ro.

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă. Legenda Stelei a răbufnit şi a dat de pământ cu portarul naţionalei României. Consilierul pe probleme tehnice de la CSA Steaua s-a înfuriat şi a oferit declaraţii dure despre fostul goalkeeper de la FCSB.

Adrian Bumbescu anunţă că relaţia dintre el şi Florin Niţă s-a „răcit”. Portarul care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de cehii de la Pardubice nu îi mai răspunde la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă…

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraordinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar.

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul”, a declarat Adrian Bumbescu la sptfm.ro.

Florin Niţă era nelipsit din lotul lui Edi Iordănescu, chiar dacă a avut o perioadă mai grea la echipa de club. Ar fi fost convocat şi în „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, dar s-a accidentat şi a fost lăsat acasă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și