Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 9:15

Reclamă
Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami / Profimedia

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! La 6 săptămâni de la anunţul că va ajunge în MLS, argentinianul a fost prezentat în mod oficial fanilor echipei din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Messi a fost prezentat şi Sergio Busquets, fostul său coechipier de la Barcelona. Prezentarea a avut loc pe DRV PNK Stadium, dar nu a fost lipsită de emoţii. O furtună a dat peste cap planurile organizatorilor, iar evenimentul a fost amânat timp de două ore.

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

În cele din urmă, furtuna a trecut, iar prezentarea a avut loc la 20:30, ora locală. Chiar dacă a continuat să plouă, stadionul din Fort Lauderdale a fost plin, iar fanii i-au scandat numele starului argentinian.

David Beckham, proprietarul lui Inter Miami, nu a putut lipsi de la prezentarea noilor jucători ai echipei. Alături de Jorge Mas, co-proprietarul clubului, fostul internaţional a venit şi el pe scena aplasată pe teren, dar a avut probleme din cauza ploii, fiind la un pas să cadă.

Reclamă

„Vă mulţumesc foarte mult. În primul rând vreau să le mulţumesc oamenilor din Miami pentru această primire. Vreau să le mulţumesc pentru toată bunătatea şi dragostea lor. Totul s-a întâmplat foarte repede. Sunt foarte fericit să fiu aici, cu voi. Vreau să le mulţumesc lui Jorge şi lui David pentru primire.

Ei fac ca totul să fie uşor pentru noi. Totul a fost spectaculos de când am venit. Abia aştept să mă antrenez şi să joc. Vreau să câştig pentru acest club şi să îl ajut să crească.

Sper că veţi fi alături de noi aşa cum aţi fost de la începutul sezonului. Le mulţumesc noilor mei coechipieri pentru primire. Sunt foarte fericit că am ales acest oraş pentru familia mea, că am ales acest proiect. Fără îndoială vom avea parte de momente frumoase. Vă mulţumesc tuturor pentru această zi”, a declarat Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

David Beckham, emoţionat la prezentarea lui Lionel Messi: „Construim un club special la Miami”

David Beckham a vorbit şi el la prezentarea oficială a noilor achiziţii, Lionel Messi şi Sergio Busquets. Fostul internaţional englez a declarat că este extrem de fericit că cei doi au ales să joace pentru echipa pe care o deţine şi că la Inter Miami se contruieşte un club special:

„Vă rog să mă scuzaţi, sunt puţin emoţionat în această seară. Este un vis devenit realitate să îi urmă bun-venit lui Lionel Messi la Inter Miami. Leo, suntem mândri că ai ales acest club pentru noua etapă a carierei tale. Bine ai venit în familie.

Suntem de asemenea mândri să îi urăm bun venit lui Sergio Busquets, unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi ai generaţiei sale. Construim un club special la Miami, un club căruia îi pasă de comunitatea sa. Fanii noştri fac ca Inter Miami să fie un club unic. Împreună vom crea multe momente de neuitat. Ca voi toţi, abia aştept să îl văd pe Leo în teren în tricoul echipei noastre. Doamnelor şi domnilor, următorul capitol al poveştii noastre începe aici”, a spus şi David Beckham.

Sergio Busquets, noul mijlocaş al lui Inter Miami, a vorbit cu fanii noii sale echipe în limba engleză: „Salutări tuturor, mulţumim că aţi venit. Sunt foarte fericit să fiu la Miami, pentru mine este o binecuvântare să fac parte din această echipă. Sunt nerăbdător să încep antrenamentele şi să joc alături de noii mei coechipieri. Pe curând”, a spus şi Sergio Busquets.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și