Închide meniul

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Ce a spus despre transferurile reuşite de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 10:56

Reclamă
Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Ce a spus despre transferurile reuşite de Gigi Becali

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment / Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Roş-albaştrii au avut un start în forţă şi au învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948, scor 3-1. David Miculescu (8), Florinel Coman (17) şi Malcom Edjouma (60) au înscris golurile victoriei echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noile achiziţii ale verii, Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, au debutat în tricoul vicecampioanei României. Mijlocaşul croat în vârstă de 33 de ani, care a scris istorie în tricoul lui CFR Cluj, a şi contribuit la golul cu care FCSB a deschis scorul.

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon

Ilie Dumitrescu a analizat prestaţia noilor jucători de la FCSB şi este sigur că roş-albaştrii au făcut transferuri de titlu. L-a lăudat pe Djokovic, care ar fi rezolvat una dintre marile probleme ale echipei pregătite de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Băluță este un câștig, mai ales când Compagno nu poate juca. Djokovic este o certitudine, a dat o pasă senzațională, cu adresă. FCSB nu va mai fi la fel de expusă cu Șut și Djokovic”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Damjan Djokovic a fost înlocuit, în al 4-lea minut de prelungiri, cu Mihai Lixandru. Mijlocaşul de 22 de ani a revenit după împrumutul la CS Mioveni. Alexandru Băluţă a jucat 70 de minute şi a avut o prestaţie remarcată.

Reclamă
Reclamă

Djokovic şi Băluţă sunt jucători care cunosc foarte bine campionatul. Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi. Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”, a spus şi Elias Charalambous.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă a fost titular în primul său meci oficial la FCSB. La finalul partidei, jucătorul sosit în această vară la echipa roş-albastră a declarat că nu a avut emoţii înaintea debutului şi că i-a fost foarte uşor să se integreze în echipa lui Elias Charalambous.

Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Reclamă

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă.

Pentru FCSB urmează chiar derby-ul cu Dinamo, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

VideoSimona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

20:20

FotoCum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica, întrerupt

19:45

LIVE VIDEOLevadiakos – PAOK, ACUM, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și