Închide meniul

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Ce a spus despre transferurile reuşite de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 10:56

Reclamă
Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Ce a spus despre transferurile reuşite de Gigi Becali

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment / Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon. Roş-albaştrii au avut un start în forţă şi au învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948, scor 3-1. David Miculescu (8), Florinel Coman (17) şi Malcom Edjouma (60) au înscris golurile victoriei echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noile achiziţii ale verii, Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, au debutat în tricoul vicecampioanei României. Mijlocaşul croat în vârstă de 33 de ani, care a scris istorie în tricoul lui CFR Cluj, a şi contribuit la golul cu care FCSB a deschis scorul.

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului din noul sezon

Ilie Dumitrescu a analizat prestaţia noilor jucători de la FCSB şi este sigur că roş-albaştrii au făcut transferuri de titlu. L-a lăudat pe Djokovic, care ar fi rezolvat una dintre marile probleme ale echipei pregătite de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Băluță este un câștig, mai ales când Compagno nu poate juca. Djokovic este o certitudine, a dat o pasă senzațională, cu adresă. FCSB nu va mai fi la fel de expusă cu Șut și Djokovic”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Damjan Djokovic a fost înlocuit, în al 4-lea minut de prelungiri, cu Mihai Lixandru. Mijlocaşul de 22 de ani a revenit după împrumutul la CS Mioveni. Alexandru Băluţă a jucat 70 de minute şi a avut o prestaţie remarcată.

Reclamă
Reclamă 4

Djokovic şi Băluţă sunt jucători care cunosc foarte bine campionatul. Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi. Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”, a spus şi Elias Charalambous.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă a fost titular în primul său meci oficial la FCSB. La finalul partidei, jucătorul sosit în această vară la echipa roş-albastră a declarat că nu a avut emoţii înaintea debutului şi că i-a fost foarte uşor să se integreze în echipa lui Elias Charalambous.

Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Reclamă

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă.

Pentru FCSB urmează chiar derby-ul cu Dinamo, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și