Închide meniul

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira! Ce se întâmplă cu fostul golgheter al FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2023, 20:15

Reclamă
Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira! Ce se întâmplă cu fostul golgheter al FCSB-ului

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al-Jazira

Florin Tănase, în tricoul FCSB-ului / AntenaSport

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira. Atacantul în vârstă de 28 de ani a plecat, după un an, de la gruparea din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, Florin Tănase a ajuns la un acord cu şeicii pentru „ruperea” înţelegerii care era valabilă până în 2024. Transferat cu 3 milioane de euro de la FCSB, internaţionalul român avea un salariu uriaş la arabi. Primea 1.2 milioane de euro pe sezon!

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Luna trecută, Florin Tănase s-a antrenat alături de jucătorii lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Fostul căpitan al FCSB-ului are şanse mici să revină la echipa în tricoul roş-albastru. Din sursele noastre, atacantul român îşi doreşte să prindă un contract în afara ţării.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Reclamă

Tranzonspor a început negocierile cu mijlocașul ofensiv Florin Tănase, care joacă la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris, luna trecută, jurnaliștii de la aspor.com.

Florin Tănase rămâne un apropiat al patronului de la FCSB. Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că a păstrat legătură cu acesta, chiar şi după ce a plecat de la gruparea roş-albastră.

Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi”, spunea Gigi Becali despre Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri!

Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a semnat cu FCSB. Fundaşul a postat un scurt mesaj pe paginile oficiale de socializare, declarându-se bucuros de faptul că a revenit la gruparea roş-albastră.

Vkad Chiricheş este al patrulea jucător adus de FCSB în această vară. Pe lângă funaşul de 33 de ani, vicecampionii s-au mai înţeles cu Siyanbonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Reacţia lui Vlad Chiricheş, după ce a fost anunţat transferul să la FCSB, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Postarea celor de la FCSB, în care se anunţa revenirea fundaşului la trupa roş-albastră, a fost repostată de către fundaş, alături de un scurt mesaj.

Chiricheş a notat faptul că se bucură că a revenit la FCSB, echipă de la care pleca în vara lui 2013: „E bine să fiu înapoi acasă!”, se arată în mesajul postat de fundaşul central de 33 de ani, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și