Închide meniul

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Gigi Becali a făcut dezvăluirea momentului: „Bă, tată, sunt trei milioane!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 23:54

Reclamă
Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Gigi Becali a făcut dezvăluirea momentului: „Bă, tată, sunt trei milioane!

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase

Gigi Becali, anunţ despre Florin Tănase / Colaj Profimediaimages

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase, după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost asaltat cu propuneri şi este gta să dea o adevărată lovitură financiară. Chiar Gigi Becali l-a dat de gol pe fostul său golgheter de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a dorit să îl convingă să revină la vicecampioana României, dar nu a avut nicio şansă. Patronul roş-albaştrilor l-a sunat pe Florin Tănase, dar a aflat ce ofertă are pe masă jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro.

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Anunţul lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce a discutat cu fostul atacant al FCSB-ului. L-a sfătuit să accepte să semneze cu o echipă care îi propune un salariu anual de 1.5 milioane de euro!

Nu cred, nu cred, pentru că mi-a spus «Dacă nu am oferte mari, dacă am așa…». A zis că vine la noi, la Steaua (n.r. FCSB). Dar mi-a spus după aia, m-a sunat și mi-a zis «V-am promis că vin, dar uitați că am ofertele astea. Ce spuneți?». El se consultă cu mine.

Și i-am zis: «Ba, tată, du-te și ia-ți banii», sunt trei milioane pe doi ani. A zis «Nu îmi place, am copilul, vreau să îmi aduc copilul în țară, vreau să stau cu familia în țara mea». «Bă, tată, du-te, mai muncește, trage și tu de tine, ia 3 milioane, după aia vii în țara ta»„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Tănase a înscris 3 goluri în 22 de meciuri pentru Al Jazira, echipă la care avea un salariu uriaş, de 1.2 milioane de euro pe sezon. Acum ar putea câştiga chiar şi mai mulţi bani!

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Internaţionalul român a plecat de la echipa lui Gigi Becali în urmă cu un an, când gruparea din Emiratela Arabe Unite i-a plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro. 20 de goluri marcase pentru roş-albaştri în sezonul 2021-2022.

Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuţii cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Reclamă 4 / 0/3

Da, normal, că m-am gândit (n.r. de o revenire la FCSB), ţinând cont şi de relaţia mea cu nea Gigi şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin.

(Reporter: Deci prioritatea pentru tine este un transfer în afara ţării?) Da, da! Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB (n.r. la finalul carierei)„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Trabzonspor este una dintre echipele care au insistat pentru Florin Tănase. Turcii au mai fost interesată şi în trecut de internaţionalul român. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a fost golgheterul României în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022. În tricoul lui FCSB a câştigat un singur trofeu, Cupa României (2020). Tănase a fost campion în Liga 1 în 2017, cu Viitorul lui Gică Hagi (n.r. actuala Farul).

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și