Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase şi-a decis viitorul: „Au apărut aceste oportunităţi!”. Când ar putea reveni la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 18:11

Reclamă
Florin Tănase şi-a decis viitorul: „Au apărut aceste oportunităţi!. Când ar putea reveni la FCSB

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

Florin Tănase şi-a decis viitorul, după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira. Atacantul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a plecat de la echipa lui Gigi Becali în urmă cu un an, când gruparea din Emiratela Arabe Unite i-a plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro. 20 de goluri marcase pentru roş-albaştri în sezonul 2021-2022.

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Tănase a înscris 3 goluri în 22 de meciuri pentru Al Jazira, echipă la care avea un salariu uriaş, de 1.2 milioane de euro pe sezon. Acesta anunţă că nu duce lipsă de oferte şi că ia în calcul o revenire la FCSB spre finalul carierei.

Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuţii cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Da, normal, că m-am gândit (n.r. de o revenire la FCSB), ţinând cont şi de relaţia mea cu nea Gigi şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin.

Reclamă

(Reporter: Deci prioritatea pentru tine este un transfer în afara ţării?) Da, da! Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB (n.r. la finalul carierei)„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Trabzonspor este una dintre echipele care au insistat pentru Florin Tănase. Turcii au mai fost interesată şi în trecut de internaţionalul român. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri! Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase

FCSB putea fi o variantă pentru fostul golgheter al roş-albaştrilor, dar Becali spune răspicat că nu îl va readuce în Liga 1 pentru că jucătorul de 28 de ani cotat la 3.5 milioane de euro ar avea o ofertă favorabilă din străinătate.

Nu pot să-l aduc pe Tănase la FCSB, are altă ofertă”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. De cealaltă parte, şi jucătorul lăsase să se înţeleagă că sunt şanse minime să revină la FCSB.

Vicecampioana României i-a transferat în această vară pe Vlad Chiricheş, Siyabonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic. FCSB are victorii pe linie în actualul sezon. Le-a învins pe FC U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1) în campionat şi a trecut cu 1-0 de CSKA 1948 Sofia. Meciul din Bulgaria, din turul 2 preliminar al Conference League, a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și