Închide meniul

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Gigi Becali a făcut dezvăluirea momentului: „Bă, tată, sunt trei milioane!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 23:54

Reclamă
Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Gigi Becali a făcut dezvăluirea momentului: „Bă, tată, sunt trei milioane!

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase

Gigi Becali, anunţ despre Florin Tănase / Colaj Profimediaimages

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase, după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost asaltat cu propuneri şi este gta să dea o adevărată lovitură financiară. Chiar Gigi Becali l-a dat de gol pe fostul său golgheter de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a dorit să îl convingă să revină la vicecampioana României, dar nu a avut nicio şansă. Patronul roş-albaştrilor l-a sunat pe Florin Tănase, dar a aflat ce ofertă are pe masă jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro.

Ofertă uriaşă primită de Florin Tănase. Anunţul lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce a discutat cu fostul atacant al FCSB-ului. L-a sfătuit să accepte să semneze cu o echipă care îi propune un salariu anual de 1.5 milioane de euro!

Nu cred, nu cred, pentru că mi-a spus «Dacă nu am oferte mari, dacă am așa…». A zis că vine la noi, la Steaua (n.r. FCSB). Dar mi-a spus după aia, m-a sunat și mi-a zis «V-am promis că vin, dar uitați că am ofertele astea. Ce spuneți?». El se consultă cu mine.

Și i-am zis: «Ba, tată, du-te și ia-ți banii», sunt trei milioane pe doi ani. A zis «Nu îmi place, am copilul, vreau să îmi aduc copilul în țară, vreau să stau cu familia în țara mea». «Bă, tată, du-te, mai muncește, trage și tu de tine, ia 3 milioane, după aia vii în țara ta»„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Tănase a înscris 3 goluri în 22 de meciuri pentru Al Jazira, echipă la care avea un salariu uriaş, de 1.2 milioane de euro pe sezon. Acum ar putea câştiga chiar şi mai mulţi bani!

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Internaţionalul român a plecat de la echipa lui Gigi Becali în urmă cu un an, când gruparea din Emiratela Arabe Unite i-a plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro. 20 de goluri marcase pentru roş-albaştri în sezonul 2021-2022.

Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuţii cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Reclamă 4 / 0/3

Da, normal, că m-am gândit (n.r. de o revenire la FCSB), ţinând cont şi de relaţia mea cu nea Gigi şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin.

(Reporter: Deci prioritatea pentru tine este un transfer în afara ţării?) Da, da! Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB (n.r. la finalul carierei)„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Trabzonspor este una dintre echipele care au insistat pentru Florin Tănase. Turcii au mai fost interesată şi în trecut de internaţionalul român. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a fost golgheterul României în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022. În tricoul lui FCSB a câştigat un singur trofeu, Cupa României (2020). Tănase a fost campion în Liga 1 în 2017, cu Viitorul lui Gică Hagi (n.r. actuala Farul).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și