Închide meniul

Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2: „Are momente când merge pe teren, când iese din joc”

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2023, 8:46

Reclamă
Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2: „Are momente când merge pe teren, când iese din joc

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Balint a vorbit despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2, meci care a contat pentru etapa a treia a Ligii 1, în urma căreia roş-albaştrii au maximum de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost primul meci din această vară în care Florinel Coman nu a marcat pentru FCSB. El a avut însă un penalty ratat, iar Balint susţine că „Mbappe” a intrat pe vârfuri în duelul de la Galaţi.

Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2

„Coman pare că are o suficiență în ultimul timp. A intrat prea relaxat și a executat penalty-ul atât de prost… E păcat de el, pentru că e în formă și trebuie să continue pe acest drum. Din contră, trebuie să fie mult mai activ. Acum are momente când merge pe teren, când iese din joc.

Olaru e același. Mult travaliu, îmi place că e tot timpul vertical, spre poartă, are pase destul de subtile, interesante. Același reproș îl am pentru Olaru, de multe ori prea se vaită, se trântește, cade prea ușor.

Trebuie să fie mai puternic, să stea mai mult pe picioare. Asta e singura lui parte negativă, dar se vede clar că e un jucător care trebuie să fie în echipă la fiecare meci”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Reclamă

Jucătorul de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro continuă seria bună din finalul sezonului trecut. El a marcat deja trei goluri în primele patru meciuri oficiale ale celor de la FCSB.

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis din startul acestui sezon. „Mbappe de România” a ratat un penalty în meciul Oţelul – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost menajat de Elias Charalambous în startul partidei de la Galaţi. A intrat însă imediat după pauză, la scorul de 1-0, în locul lui Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

La 12 minute după ce a intrat pe teren, Florinel Coman a scăpat singur cu portarul advers, dar a fost blocat in extremis de Rus. După o oră de joc, FCSB a primit penalty cu ajutorul sistemului VAR.

Starul lui Gigi Becali şi-a asumat răspunderea de la 11 metri. Florinel Coman a avut însă o execuţie modestă. A şutat slab, pe centrul porţii, şi i-a permis lui Stoian să prindă mingea.

Florinel Coman şi-a pus mâinile în cap, mai ales că trecea printr-un moment extraordinar din cariera lui. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro marcase în toate meciurile FCSB-ului din acest sezon. A înscris în victoriile cu FC U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1) şi CSKA 1948 Sofia (1-0). Şi-a stricat seria de vis şi a ratat şansa de a puncta pentru al 4-lea meci la rând, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și