Închide meniul

Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2: „Are momente când merge pe teren, când iese din joc”

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2023, 8:46

Reclamă
Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2: „Are momente când merge pe teren, când iese din joc

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Balint a vorbit despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2, meci care a contat pentru etapa a treia a Ligii 1, în urma căreia roş-albaştrii au maximum de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost primul meci din această vară în care Florinel Coman nu a marcat pentru FCSB. El a avut însă un penalty ratat, iar Balint susţine că „Mbappe” a intrat pe vârfuri în duelul de la Galaţi.

Gabi Balint, despre Florinel Coman, după Oţelul – FCSB 0-2

„Coman pare că are o suficiență în ultimul timp. A intrat prea relaxat și a executat penalty-ul atât de prost… E păcat de el, pentru că e în formă și trebuie să continue pe acest drum. Din contră, trebuie să fie mult mai activ. Acum are momente când merge pe teren, când iese din joc.

Olaru e același. Mult travaliu, îmi place că e tot timpul vertical, spre poartă, are pase destul de subtile, interesante. Același reproș îl am pentru Olaru, de multe ori prea se vaită, se trântește, cade prea ușor.

Trebuie să fie mai puternic, să stea mai mult pe picioare. Asta e singura lui parte negativă, dar se vede clar că e un jucător care trebuie să fie în echipă la fiecare meci”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Reclamă

Jucătorul de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro continuă seria bună din finalul sezonului trecut. El a marcat deja trei goluri în primele patru meciuri oficiale ale celor de la FCSB.

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis din startul acestui sezon. „Mbappe de România” a ratat un penalty în meciul Oţelul – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost menajat de Elias Charalambous în startul partidei de la Galaţi. A intrat însă imediat după pauză, la scorul de 1-0, în locul lui Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

La 12 minute după ce a intrat pe teren, Florinel Coman a scăpat singur cu portarul advers, dar a fost blocat in extremis de Rus. După o oră de joc, FCSB a primit penalty cu ajutorul sistemului VAR.

Starul lui Gigi Becali şi-a asumat răspunderea de la 11 metri. Florinel Coman a avut însă o execuţie modestă. A şutat slab, pe centrul porţii, şi i-a permis lui Stoian să prindă mingea.

Florinel Coman şi-a pus mâinile în cap, mai ales că trecea printr-un moment extraordinar din cariera lui. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro marcase în toate meciurile FCSB-ului din acest sezon. A înscris în victoriile cu FC U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1) şi CSKA 1948 Sofia (1-0). Şi-a stricat seria de vis şi a ratat şansa de a puncta pentru al 4-lea meci la rând, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și