Închide meniul

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis! Penalty ratat de „Mbappe” în Oţelul – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 23:17

Reclamă
Florinel Coman şi-a stricat seria de vis! Penalty ratat de „Mbappe în Oţelul – FCSB

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis! A ratat un penalty în Oţelul - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis din startul acestui sezon. „Mbappe de România” a ratat un penalty în meciul Oţelul – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost menajat de Elias Charalambous în startul partidei de la Galaţi. A intrat însă imediat după pauză, la scorul de 1-0, în locul lui Alexandru Băluţă.

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis! A ratat un penalty în Oţelul – FCSB

La 12 minute după ce a intrat pe teren, Florinel Coman a scăpat singur cu portarul advers, dar a fost blocat in extremis de Rus. După o oră de joc, FCSB a primit penalty cu ajutorul sistemului VAR.

Starul lui Gigi Becali şi-a asumat răspunderea de la 11 metri. Florinel Coman a avut însă o execuţie modestă. A şutat slab, pe centrul porţii, şi i-a permis lui Stoian să prindă mingea.

Florinel Coman şi-a pus mâinile în cap, mai ales că trecea printr-un moment extraordinar din cariera lui. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro marcase în toate meciurile FCSB-ului din acest sezon. A înscris în victoriile cu FC U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1) şi CSKA 1948 Sofia (1-0). Şi-a stricat seria de vis şi a ratat şansa de a puncta pentru al 4-lea meci la rând, în toate competiţiile.

Reclamă

Florinel Coman, semnal de alarmă după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Florinel Coman a criticat prestația echipei după CSKA 1948 Sofia – FCSB, scor 0-1. Vedeta vicecampioanei a dezvăluit că jocul echipei sale nu a fost cel mai bun, chiar dacă s-au impus în fața bulgarilor.

Florinel Coman a reacționat după victoriei echipei sale, din meciul cu CSKA 1948 Sofia. Formația „roș-albastră” a avut de suferit în repriza a doua a partidei din Bulgaria, iar vedeta echipei a recunoscut acest lucru. De asemenea, „Mbappe” a vorbit despre o posibilă plecare din lotul lui Elias Charalambous.

A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul).

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună. Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a spus Florinel Coman, pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și