Închide meniul

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României 

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României 

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB - Nordsjaelland

Stadionul Steaua - Hepta

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Formaţia lui Elias Charalambous, echipa gazdă a meciului care va avea loc duminică seară, de la ora 21:30, a anunţat că partida din etapa a patra a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultima oară când echipa patronată de Gigi Becali evolua acolo se întâmpla pe 22 martie 2015, atunci când FCSB o învingea pe Viitorul cu 4-1.

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

Reclamă

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali. Astfel, partida cu fosta campioană va fi prima pe care o va juca FCSB pe noul stadion Steaua.

FCSB revine în Ghencea. Becali a anunţat că s-a semnat contractul cu armata, iar derby-ul cu CFR Cluj se va juca pe noul stadion Steaua.

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și