Închide meniul

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid: „S-au păcălit”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 23:32

Reclamă
Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid: S-au păcălit”

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre noul fotbalist al formației din Giulești, care a fost împrumutat de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a împrumutat pe Claudiu Petrila de la fosta campioană a României, în schimbul sumei de 500.000 de euro. De asemenea, oficialii giuleșteni au opțiunea de a-l transfera definitiv pe fotbalist.

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid. „Oracolul din Bălcești” nu crede că giuleștenii au făcut o afacere bună

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că oficialii celor de la Rapid nu au făcut o afacere bună prin împrumutul lui Claudiu Petrila. „Oracolul din Bălcești” este de părere că suma de 500.000 de euro l-ar fi putut aduce în Giulești pe Florinel Coman, sub formă de împrumut.

„Petrila e jucător bunicel, dar la Rapid trebuia altceva. Dacă eram la Rapid l-aș fi luat definitiv cu 3-400.000. Împrumut cu 500.000 îl dădea Gigi Becali pe Florinel Coman. S-ar putea să se preteze la Rapid că e jucător tehnic

Bineînțeles că cei de la Rapid s-au păcălit. Cum să dai 500.000 pentru un an? La banii ăștia nu îl luam niciodată, poate doar dacă furam banii. S-a născut talent și mi-e frică să nu se curețe speranță. Neluțu Varga e negustor bun”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă

În cariera sa, Claudiu Petrila a mai jucat pendru Hidișelul, FC Bihor, CFR Cluj și Sepsi. Cele mai multe partide le-a strâns în tricoul celor de la CFR Cluj, acolo unde a reușit să marcheze 15 goluri și să ofere 12 pase decisive în 128 de meciuri. În momentul de față, fotbalistul este cotat la 1,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid! Prima reacţie a jucătorului: „Îi asigur pe fani că voi da totul pe teren”

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

„Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: ” A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma Vezi toate știrile
Citește și