Închide meniul

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA. Anunţul oficial făcut de clubul din Arad

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 11:23

Reclamă
Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA. Anunţul oficial făcut de clubul din Arad

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA

Claudiu Keşeru, în timpul unui meci pentru UTA / Hepta

Claudiu Keşeru a fost dat afară de Mircea Rednic de la UTA. „Puriul” a schimbat din temelii lotul alb-roşiilor în această vară şi a renunţat şi la atacantul în vârstă de 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă de luna trecută au apărut zvonuri că Keşeru este pe lista „neagră” a lui Rednic. Ar fi avut parte însă de o surpriză în momentul în care a aflat că fostul internaţional român mai are un an de contract ca jucător cu UTA, dar şi alţi 3 ani de contract ca manager de club.

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA

După îndelungi negocieri, şefii clubului au ajuns la un acord cu Keşeru pentru „ruperea” actualei înţelegeri.

Mulțumim, Claudiu Keseru! UTA și Claudiu Keseru au ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută la Arad și îi dorim succes pe toate planurile!„, se anunţă pe pagina de Facebook a celor de la UTA.

Reclamă

În sezonul trecut, Claudiu Keşeru a marcat 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive în decurs de 33 de partide. În prezent, are o cotă de piaţă de 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

De-a lungul carierei, Keşeru a mai jucat pentru Bihor Oradea, Nantes, Libourne, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa și Ludogoreţ. În tricoul echipei naţionale a înscris 13 goluri în 47 de selecţii.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este fără victorie în primele trei etape din Liga 1. A fost învinsă de Hermannstadt (1-2) şi CFR Cluj (1-3), iar cu Oţelul a smuls o remiză (1-1).

Mircea Rednic mai cere întăriri la UTA

Mircea Rednic s-a declarat nemulţumit de lotul pe care îl are, după eşecul cu sibienii. I-a anunţat pe conducătorii clubului că mai are nevoie de întăriri.

Trist, dureros. Iar am condus, am avut o repriză foarte bună, am început bine și a doua repriză. A apărut acel penalty, nimeni n-a știut ce a fost. Domnul Barbu a spus că a fost henț. A venit din VAR. Tot din VAR ar fi trebuit să vină și când i-a dat lui Dumitrașcu un cot, cred că atunci erau la un ceai.

Sunt dueluri, se mai împing, se mai lovesc, la noi, imediat se vede. Sunt supărat că am luat golul doi identic cu cel de acasă, de la Arad. Corner, iar am dormit. Din nou faze fixe, păcat. Cred că meritam cel puțin un egal.

E greu când, pe un joc bun, îți vine așa un penalty… S-a schimbat soarta unui meci. Am pierdut trei puncte nemeritat, dar se vede o îmbunătățire, jucătorii noi s-au integrat.

Sunt supărat că facem greșeli d-astea… Mai ales la fazele fixe. Ok, penalty-ul s-a dat, dar ai corner, cu marcaj… Trebuie să fii mai atent la fazele astea

Totuși, sunt realist, mai mult nu putem. Am venit cu șapte rezerve, nu-i ușor, nu am foarte multe soluții. Ne mișcăm cam greu”, a declarat Mircea Rednic după înfrângerea cu Hermannstadt.

Reclamă

Godberg Barry Cooper (25 de ani), Denis Dumitrașcu (28 de ani), Cătălin Carp (29 de ani), Andrej Fabry (26 de ani), Marko Roganovic (25 de ani), Marcelo Freitas (29 de ani), Kyvon Leidsman (25 de ani), Ivaylo Markov (26 de ani), Stefanos Stroungis (25 de ani), Albert Stahl (24 de ani), Robert Mustacă (20 de ani) și Bruce Nortey (19 ani) şi Diogo Rodrigues (24 de ani) sunt jucătorii transferaţi de UTA în pauza competiţională.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și