Închide meniul

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1: „Este un pas înainte”

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 0:00

Reclamă
Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1: Este un pas înainte”

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj - Dinamo 1-1

Colaj Ricardo Grigore și Dennis Politic / Profimediaimages, Hepta

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1. Fotbaliștii lui Dinamo au vorbit despre partida de la Mediaș, în urma căreia echipa din Ștefan cel Mare a obținut primul punct de la promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. În urma acestui meci, „câinii” lui Ovidiu Burcă se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa din Ștefan cel Mare nu a reușit să obțină nicio victorie în campionat, de la promovare.

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1. Ce a spus marcatorul, despre faza golului

Dennis Politic, marcatorul golului lui Dinamo, a vorbit despre faza în care a reușit să deschidă scorul. Fotbalistul „câinilor” a avut o cursă excelentă, iar după ce i-a driblat pe Miron și pe portarul clujenilor a reușit să trimită mingea în poartă. Acesta s-a declarat mulțumit de rezultat și a menționat cum a reușit să marcheze.

„Da, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau gol, mă bucur că am luat un punct. Sunt puțin dezamăgit, puteam să câștigăm, dar suntem fericiți și cu acest punct. Este un pas înainte, am reușit să scoatem un egal astăzi, am reușit să muncim până în ultimul minut. Sperăm să luăm cât mai multe puncte.

Așa am vrut să fac, am mai avut o fază exact la fel în Anglia, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau gol astăzi. Cred că am demonstrat astăzi că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă, puteam lua cele 3 puncte astăzi, nu s-a putut, dar și în primele 3 etape am reușit să ne batem de la egal la egal. Cred că avem un lot bun, iar împreună cu mister cred că vom reuși”, a spus Politic, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ricardo Grigore: „Ne întristează faptul că am condus”

De cealaltă parte, Ricardo Grigore a fost mai rezervat, chiar dacă s-a declarat mulțumit de rezultat. Acesta a menționat însă că regretă faptul că echipa sa nu a reușit să țină de rezultat, având în vedere că a deschis scorul.

„Un punct important, ne întristează faptul că am contus, trebuie să nu lăsăm piciorul de pe accelerație, în a doua repriză am început bine, iar mai apoi a fost acea neatenție, ne-au prins pe o tranziție negativă, au centrat și au dat gol.

Nici terenul nu a fost în cele mai bune condiții, iar rezultatul final a fost corect pentru ambele formații. Nu am mai avut răbdare, nu am mai ținut de minge, trebuia să ținem mai mult de ea, puteam să schimbăm soarta meciului, a fost o deplasare foarte grea, drum lung, oboseala, dar important e că s-a terminat cu bine. Trebuie să luăm ce e mai bine din acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Da, am progresat, la analiza oricărui meci suntem foarte atenți, mister evidențiază tot, ne bucurăm că facem progrese, sunt detaliile mici care fac diferența în prima ligă. Mulți suntem tineri, trebuie să finisăm aceste lucruri, degeaba avem joc frumos dacă nu este și eficient”, a spus jucătorul lui Dinamo, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și